UFC

Tom Aspinall žestoko odgovorio na kritike bivšeg UFC-ovog prvaka: ‘Ne zanima me ta mala iz***otina!‘

Tom Aspinall

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/newscom/profimedia
Britanskom teškašu nisu sjele kritike koje mu je uputio Henry Cejudo na račun njegove proslave nakon pobjede nad Pavlovičem

Nakon što je, na UFC 295 priredbi u Madison Square Gardenu, nokautirao Sergeja Pavloviča za samo 69 sekundi i tako osvojio privremeni pojas teške kategorije, Tom Aspinall izazvao je oduševljenje praktično čitave borilačke zajednice. Jedan od onih koji su, međutim, ipak imali kritike na račun britanskog teškaša bio je bivši UFC-ov prvak muha i bantam kategorije, Henry Cejudo.

"Triple C" je, naime, kritizirao Aspinalla zbog, ni manje ni više, nego načina na koji je ovaj proslavio pobjedu nad Pavlovičem i osvajanje "interim" titule. Cejudo smatra kako je Britanac bio previše emotivan i kako je trebao "sačuvati suze za pravi pojas". Ubrzo je stigao i odgovor s druge strane, a on je, od poslovično mirnog i odmjerenog Aspinala, bio poprilično žestok.

"Da budem iskren, nije mi važno što govori ta mala izd***tina. Visok je oko 160 centimetra i kad govori, ja ga ne čujem jer je toliko daleko od mene, tako da doista nije važno", rekao je Aspinall tijekom intervjua s Michaelom Bispingom.

Iako, kako Cejudo kaže, Aspinall nije osvojio "pravi pojas", treba imati na umu da je s Pavlovičem, koji je do tada imao šest nokauta u nizu i glasio za UFC-ovog najjačeg udarača, ušao na "short notice" od dva i pol tjedna, kao i da mu je to bio tek drugi meč nakon ozljede koljena, operacije i jednogodišnje pauze, a kad se sve navedeno uzme u obzir, njegova emotivna reakcija nakon što je nokautirao ruskog teškaša - potpuno je normalna i ljudska.

Linker
27. travanj 2024 21:00