UFC

‘Trebamo nove suce i reviziju pravila‘: Pročitajte kako su borci reagirali na remi Alexe Grasso i Valentine Shevchenko

Alexa Grasso (lijevo) i Valentina Shevchenko (desno)

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Brojna poznata lica iz svijeta MMA-a oglasila su se nakon glavne borbe večeri na UFC Fight Night 227 eventu

Nismo niti slutili da će borba između Alexe Grasso i Valentine Shevchenko izazvati ovoliko polemike i kontroverze neposredno nakon što završi. Njihov meč za pojas muha kategorije okončan je neriješenim ishodom, a vrlo brzo pristigle su reakcije njihovih kolega boraca iz UFC-a.

Vrlo oštar prema sucima bio je Jalin Turner, poznati UFC-ov borac lake kategorije. Kao i mnogi, Turner ne može vjerovati da je Mike Bell bodovao ovaj meč 47-47 i time je direktno utjecao da borba za pojas završi neriješenim ishodom.

‘‘Možemo li dobiti nove suce ili revidirati pravila? Nisam ljut jer je borba za titulu završila neriješenim ishodom, ali dajte, to je ipak borba za titulu.‘‘, napisao je Turner.

Michael Bisping kao poznati UFC-ov komentator i analitičar također je iskazao svoje mišljenje putem Twittera. Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije smatra da je Shevchenko zakinuta u ovom meču.

‘‘Shevchenko treba pobijediti. Uzela je petu rundu i dominirala je većinu te runde. Zabrljala je i Grasso je došla do ‘mounta‘, ali Valentina je poprilično brzo pobjegla. I dalje bih rekao da je Shevchenko trebala dobiti petu rundu.‘‘, istaknuo je Michael i najavio je osvrt putem YouTubea.

Bivši UFC-ov borac Mike Perry ne slaže se s tim mišljenjem. U očima ‘‘Platinuma‘‘, Meksikanka Alexa Grasso zaslužila je slaviti u ovom meču.

‘‘Grasso je pobijedila po mom mišljenju. Imala je nokdaun i upečatljivo je završila meč. Oni se kunu da je bilo 2-2 na ulasku u petu rundu. Nemam problema gledati ih ponovo kako se bore i to je očito plan.‘‘, Perryjev je osvrt .

Borbu Alexe Grasso i Valentine Shevchenko popratio je i Conor McGregor. Najpopularniji MMA borac na svijetu nije se osvrtao na bodovanje, nego je uputio pohvale borkinjama.

‘‘Stvarno vrhunski meč! Borba za anale ženskog MMA-a po mom mišljenju, a završilo je remijem! Vau, vau, vau! Svaka čast Alexi Grasso i Valentini Shevchenko! Nevjerojatno!‘‘, napisao je ‘‘Notorious‘‘.

Ostale reakcije poznatih lica iz MMA javnosti možete pročitati u nastavku ovog članka.

Linker
26. travanj 2024 20:09