UFC

Tsarukyan o Greenu: ‘Nadam se da ga nikad više neću vidjeti, bio sam jako sretan dok mu je glava poskakivala o podlogu‘

Arman Tsarukyan

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Mladi Armenac smatra da je zaključena priča između njega i Bobbyja Greena

Arman Tsaruykan i Bobby Green imali su vrlo buran ‘‘fight week‘‘. Već je svima poznato da su njih dvojica imali fizički sukob unutar hotela u kojem su odsjedali borci uoči UFC on ESPN 52 eventa.

Tsarukyan je sve započeo tako što je napao Greena. Arman je bio u pratnji brojnih timskih kolega te je iskoristio priliku da napadne Greena koji je u tom trenutku bio sam.

Arman smatra da ga Green ne poštuje i da mu je iskazivao nepoštovanje u nekim od svojih intervjua, a Green je zapravo jednom prilikom nazvao Tsarukyana ‘‘dosadnim borcem‘‘. Armenca je to očito pogodilo i odlučio je ‘‘istjerivati pravdu‘‘ u pratnji svojih kolega.

Vrlo brzo Green je okupio svoju ekipu i krenuo je po osvetu. Tsarukyan nije bio prisutan u trenucima kad se Green vratio sa svojom ekipom, ali prisutni su bili pojedini članovi njegovog tima. S nekima od njih Green se čak i fizički obračunao, a očito je da su tenzije jako porasle između Bobbyja i Armana.

Zanimljivo je da oni uopće nisu bili upareni na sinoć održanom eventu, već su imali različite protivnike. Tsarukyan je u glavnoj borbi večeri nokautirao Beneila Dariusha, dok je Bobby Green brutalno nokautiran od strane Jalina Turnera.

Nedugo nakon meča, Tsarukyan je na konferenciji za medije prokomentirao Greenov poraz. Naravno da se Armenac naslađivao porazom svog novopečenog neprijatelja.

‘‘Bio sam super, super sretan kad je njegova glava poskakivala o podlogu.‘‘, rekao je Arman, a usput se osvrnuo i na razloge sukoba između njega i Greena.

‘‘On je pričao sranja o meni. Ja sam mu prišao i rekao sam mu: ‘Brate, nemoj pričati sranja o meni, jer tamo odakle ja dolazim, moraš stati iza svojih riječi‘. To sam mu htio reći, da ne priča sranja, jer inače se moramo sresti i popričati. On me odgurnuo, a ja sam zatim gurnuo njega. To je to, gotovo. Nadam se da ga neću vidjeti više nikad u svom životu.‘‘, poručio je Arman.

U slučaju Greenove pobjede nad Turnerom i Armanovog poraza u meču protiv Beneila, šanse za međusobni obračun između Greena i Tsarukyana drastično bi porasle. Ovako, Arman Tsarukyan od sljedećeg tjedna bit će rangiran unutar top 5, dok je Bobby Green izgubio od 12-rangiranog Jalina Turnera i meč protiv Tsarukyana sada je nedostižan za Greena.

Linker
29. travanj 2024 10:44