UFC

Tuivasa poručio Lewisu da će popiti pivo iz njegovog suspenzora za testise, Derrick nasmijao odgovorom

Tai Tuivasa

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Australac je spreman svoj tradicionalni čin odvesti na ‘‘višu razinu‘‘

Sunaslovna borba večeri na ovotjednoj UFC 271 priredbi, nudi nam izuzetno uzbudljiv okršaj teškaša. Tai Tuivasa i Derrick Lewis obračunat će se u meču koji nikako ne bi trebao doći do kraja treće runde. Oba borca posjeduju razorne udarce i moć da nokautiraju protivnika jednim udarcem.

Tai Tuivasa trenutno je u nizu od četiri uzastopne pobjede i okupira 11. mjesto u poretku izazivača. Derrick Lewis puno je bolje rangiran te se nalazi na trećem mjestu poretka. Pobijedi li 28-godišnji Australac Derricka Lewisa, čeka ga velik skok u poretku i zasigurno će doći jako blizu napadu na pojas. Koliko će mu još pobjeda trebati do ''title shota'', teško je reći, ali jedna stvar je sigurna. Ukolikom ''Bam Bam'' ponovno pobijedi, čeka nas još jedna serija takozvanog ''shoeyja''.

Radi se o njegovoj tradicionalnoj proslavi pobjede. Naime, Tuivasa tada eksira pivo (a ponekad i druga pića ili Poirierov ljuti umak) iz tenisica raznih ljudi koji mu se nađu na putu do svlačionice. Ipak, Tuivasa ima zanimljiv prijedlog za meč protiv Lewisa. Tai bi rado odradio ''cuppy''. Time Tuivasa aludira na suspenzor za testise. Derrick Lewis u 12. mjesecu, nakon pobjede protiv Daukausa, skinuo je svoj suspenzor i bacio ga je u publiku. Tuivasa se sjetio tog trenutka te je iskazao želju da ''shoey'' postane ''cuppy'', odnosno, rado bi popio nešto iz Lewisova suspenzora.

''Može meni baciti suspenzor nakon što ga pobijedim, a ja ću odraditi 'cuppy' iz njegove zaštite za jaja. Željan sam to učiniti.'', rekao je Tuivasa na konferenciji za medije, uz osmijeh na licu.

Derrick Lewis također je poznat kao šaljivdžija, no i on sam pomalo je ostao iznenađen prijedlogom svog protivnika.

''Taj tip je odvratan. Ne mogu to učiniti, ne znam. USADA bi trebala konstantno kucati tom tipu na vrata, on zasigurno uzima nešto za ojačavanje imuniteta. To je jednostavno odvratno.'', odgovor je Lewisa na Tuivasin prijedlog, a zatim su ga pitali iz čijeg bi suspenzora on pristao odraditi ''cuppy''.

''Čovječe, koji ku***? Iz ničijeg. Ne bih pio iz nečijeg suspenzora. Svi smo borci i poprilično sam siguran da svi imamo ustajala, pljesniva jaja. Na istoj smo razini. Ne pratim na kakvim su dijetama ostali borci. Ja sam čist, vjerojatno nema čišćeg borca za 'cuppy'. Bit će toplo, upamtite. Poput lattea (bijele kave).'', dodao je Lewis pritom nasmijavši sve prisutne.

Sve u svemu, izuzev nevjerojatno uzbudljivog meča koji nas čeka, mnogi će sa zanimanjem pratiti što će se dogoditi po završetku meča. Hoćemo li uistinu svjedočiti prvom slučaju ''cuppyja'' u UFC-u, ili će se Tuivasa ipak suzdržati od toga, saznat ćemo u ranim nedjeljnim satima.

Linker
19. travanj 2024 12:12