UFC

Twitter se klanja novoj irskoj UFC zvijezdi: ‘Sjekao je tu nogu kao drvo! Deklasirao ga je, on ide ravno na vrh!‘

Ian Machado Garry

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
Garryjeva dominantna izvedba protiv Magynja izazvala je oduševljenje među tviterašima

Ian Machado Garry na minuloj je UFC 292 priredbi u Bostonu jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Neila Magnyja, opravdao svoj nadimak "Future", te zadržao besprijekoran niz (13-0) i nastavio koračati prema gornjem domu UFC-ove velter divizije. Njegova dominanta pobjeda u najvećem izazovu dosadašnje karijere, protiv "gatekeepera" Magnyja, izazvala je oduševljenje među korisnicima Twittera, a talentiranom irskom borcu naklonili su se pojedini kolege iz oktogona, kao i specijalizirani MMA novinari.

"Ovo je bilo temeljito batinanje", "Garry je izgledao kao borac svjetske klase, potpuno je deklasirao Magnyja", "On ide ravno na vrh", "Njegovi ‘kickovi‘ su ludi", "Garry će biti prvak, to je neminovno. Njegove udaračke tehnike jednostavno su predobre", "Dokazao se kao jedan od najboljih mladih velteraša, budućnost se čini svjetlom za ovu zvijezdu u usponu", samo su neki od komentara anonimnih tviteraša, a svoj osvrt ponudili su i MMA analitičari.

"Ian Garry izgleda sve bolje i bolje, nevjerojatna izvedba", napisao je novinar TNT Sportsa, Chamatkar Sandhu, a korak dalje otišao je njegov kolega s ESPN-a, Marc Raimondi, koji je odlučno ustvrdio: "Ian Machado Garry je istina". Najviše pažnje, dakako, privukle su reakcije samih boraca.

"Sjekao je tu nogu kao drvo! Rekao sam vam svima da je ovaj mali dobar", napisao je Jamahal Hill, donedavni prvak UFC-ove poluteške kategorije, a na sličnom je tragu bio i Demetrious Johnson, nekadašnji vladar UFC-ove muha divizije. "Ta noga je nestala, počivala u miru", napisao je "Mighty Mouse", a oglasio se i Ben Askren, bivši Bellatorov prvak koji je napisao: "Zaista dobra izvedba Garryja, ali izluđuje me što Magny ne mijenja stretegiju tijekom borbe".

Linker
24. travanj 2024 03:24