UFC

UFC 262 priredba ostala bez jedne borbe glavnog programa, razlog je COVID-19

Edmen Shahbazyan 
 Hans Gutknecht/Zuma Press/Profimedia
Borba Edmena Shahbazyana i Jacka Hermanssona uklonjena je UFC 262 programa

Ušli smo u tjedan UFC 262 priredbe, a nažalost glavni program ostao je bez jedne borbe. I to jedne vrlo zanimljive, one u srednjoj kategoriji između Edmena Shahbazyana i Jacka Hermanssona. Kako donosi službeno izvješće, razlog je COVID-19, odnosno pozitivan COVID-19 test nekoga iz Hermanssonovog tima. Nažalost, zbog sigurnosnih pravila, čim je jedan član tima pozitivan, svi koji su bili u kontaktu također ostaju bez prava sudjelovanja na priredbi.

Trenutno nije poznato koja bi borba trebala pronaći svoje mjesto na novom glavnom programu, no ovo je uistinu velika šteta za oba borca. Hermansson se trebao vratiti nakon poraza koji mu je nanio Marvin Vettori, u jednoj od najboljih borbi 2020. godine, dok je za Shahbazyana ovo trebao biti ispit zrelosti, nakon što ga je Derek Brunson iznenadio, nanijevši mu prvi poraz u karijeri.

Sigurno je kako UFC neće tražiti novog protivnika za Shahbazyana, nego bi ova vrlo zanimljiva borba trebala dobiti novi datum održavanja.

UFC 262 priredba održava se nadolazećeg vikenda u Houstonu, pred dvoranom punom navijača. Predvodi ju borba kojom ćemo dobiti novog prvaka UFC-ove lake kategorije, između Charlesa Oliveira i Michaela Chandlera.

Linker
19. travanj 2024 13:54