UFC

UFC 276 Countdown: Zagrijte se za nadolazeći spektakl sjajnom UFC-ovom najavom

Jared Cannonier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dva meča za pojas i još pregršt sjajnih borbi čeka nas u noći sa subote na nedjelju

Tjedan uoči velikog UFC-ovog PPV eventa koji će se održati ovaj tjedan, tradicionalno se otvara UFC-ovim ''Countdown'' videom, a svakog dana moći ćemo gledati i kraće videe iz ''Embedded'' serijala.

''Countdown'' (Odbrojavanje) zapravo je najbolja najava nadolazeće PPV priredbe i nudi nam dobro upoznavanje s borcima i glavnim mečevima koji nas očekuju na priredbi. Obično tu budu tri najveća meča obuhvaćena. Glavna i sunaslovna borba večeri nude nam obračune za pojas, no nametalo se pitanje koju još borbu će UFC obuhvatiti ''Countdownom''.

Sean Strickland i Alex Pereira bore se za sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji i njihov meč na programu je odmah prije sunaslovne borbe večeri. Međutim, UFC je odlučio promovirati Seana O'Malleyja koji će se boriti protiv Pedra Munhoza u bantam kategoriji.

Najviše pažnje dobili su Israel Adesanya i Jared Cannonier. Njih dvojica predvodit će UFC 276 event, a radi se o meču za prvaka UFC-ove srednje kategorije. 38-godišnjem Cannonieru ne daje se previše šanse za skinuti prvaka s trona, ali Jared u ''Countdownu'' djeluje mirno, staloženo i samouvjereno. Trenutno je u ''primeu'' svoje karijere, a bolji trenutak za napasti pojas teško će dočekati.

Adesanya je kao i uvijek izuzetno samouvjeren i spreman za nastavak svog niza neporaženosti u srednjoj kategoriji. UFC je zavirio i u pripreme obojice boraca, kao i u neke detalje koji se tiču njihovih života izvan kaveza.

Alexander Volkanovski i Max Holloway nastupaju u ''co-main'' eventu, a također su na jako kvalitetan način prikazani publici.

Nema smisla previše pričati o tome što je obuhvaćeno u videu, jer najbolje je da sami pogledate još jedan odlični ''Countdown''.

Linker
15. travanj 2024 00:59