UFC

UFC 276 dobio pojačanje: Jim Miller protiv Bobbyja Greena!

Bobby Green, Jim Miller

 Screenshot(youtube, Ufc)
Dvojac se trebao boriti već dva puta ali borba je u oba navrata otkazivana

Još jedan jaki par dodan je na UFC 276 event koji je ionako već krcat borbama koje garantiraju dobru akciju. Jim Miller ukrstit će rukavice s Bobby Greenom u jednom potencijalno jako zanimljivom dvoboju lake kategorije. Event će se održati 2. srpnja (7.mjesec) u Las Vegasu, a u glavnoj borbi večeri Jared Cannonier pokušat će preoteti pojas aktualnom prvaku srednje kategorije Israelu Adesanyi. Prvi koji su prenijeli ovu vijest bili su MMA Fighting i ta borba je sada službeno dodana na popis borbi za event.

Bobby Green je u svojoj posljednjoj borbi poražen u prvoj rundi od Islama Makhacheva, ali tamo nažalost nije mogao pokazati raskoš svojeg talenta jer je uletio kao zamjena samo dva tjedna prije samog eventa. Iako je pretrpio poraz nije nazadovao, dapače sada je traženija "roba" nego prije tog meča. U posljednje tri borbe upisao je dvije pobjede među kojima je bio i uvijek opasni Al Iaquinta.

Jim Miller je nešto uspješniji u posljednje vrijeme; u posljednja dva nastupa upisao je pobjede što ga je odvelo na pravi put nakon dva uzastopna poraza. Oba borca imaju slične rezultate u posljednjih nekoliko nastupa tako da je ovo stvarno jako dobar "match up" od strane UFC-a, a pobjednik ove borbe bit će možda i na korak do eventualnog napada na pojas srednje kategorije. Miller je u UFC-u još od 2008. godine i sa svojih 38 godina na leđima smatran je istinskim veteranom MMA borbi.

Dvojac se već trebao boriti u dva navrata, ali susret im je oba puta bio otkazan zbog toga što bi se Green razbolio prije same borbe.

Linker
21. travanj 2024 22:00