UFC

UFC-ov borac nasmijao je fanove usporedbom Derricka Lewisa s boksačkim velikanima

Derrick Lewis

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Ponajbolji UFC-ov teškaš Derrick Lewis uvijek je dobar materijal za razne šaljive uratke

Prije točno deset dana, Derrick Lewis zatvorio je UFC-ovu 2021. godinu. Sjajni nokauter završio je Chrisa Daukausa u prvoj rundi borbe te je upisao 21. nokaut u svojoj karijeri. Lewis je ostvario i 13. nokaut pod okriljem UFC-a, a time je postao usamljen na prvom mjestu te ljestvice.

Trenutno trećerangirani izazivač teške kategorije uvijek može ponuditi spektakularni nokaut, ali nije to jedina stvar koja krasi borca nadimka ''Crna zvijer''. Naime, Lewis često nasmijava sveprisutne svojim izjavama uoči i nakon mečeva, Posebna kultan, postao je odgovor koji je Lewis uputio Joe Roganu neposredno nakon što je nokautirao Alexandera Volkova na UFC 229 priredbi (2018. godine). Rogan je Lewisa upitao zašto je skinuo svoje hlačice, na što je Derrick odgovorio:

''Moja jaja (testisi) bila su vruća).''

Lewisova izjava nasmijala je MMA fanove širom svijeta, a unatoč brojnim nokautima i velikim pobjedama, mnogima je upravo ta izjava prva asocijacija na njega. UFC-ov borac lake kategorije, Terrance McKinney (11-3-0), odlučio je iskoristiti tu objavu kako bi podijelio zanimljiv i šaljivi ''meme''. Naime, radi se o svojevrsnoj usporedbi Lewisa s dvojicom boksačkih velikana, Mikeom Tysonom i Muhammadom Alijem.

Terrance je putem Twittera objavio fotografiju sve trojice, a u fotografije, priloživeni su citati njihovih kultnih izjava.

''Svaka generacija ima svoju legendu.'', napisao je McKinney.

Alijeva izjava ''Leti poput leptira, ubadaj poput pčele. Njegove ruke ne mogu pogoditi, ono što oči ne vide.'' i Tysonova: ''Svi imaju plan dok ne prime udarac u usta.'', jedne su od najkultnijih izjava u zajednici borilačkih sportova. Međutim, McKinney je podijelio ''meme'' (autor nepoznat) i pritom je nasmijao svoje pratitelje.

Inače, McKinney izuzetno je aktivan na Twitteru, kad su slične stvari u pitanju. Međutim, radi se o borcu izrazito zanimljive životne priče te vlasniku jednog od UFC-ovih rekorda. Više o njemu možete pročitati OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 07:38