UFC

UFC-ov prvak govorio o Colbyju Covingtonu i American Top Teamu: ‘Tamo ga svi žele ubiti‘

Colby Covington

 DAVID BECKER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA David Becker/getty Images/profimedia
Alexandre Pantoja će na UFC 296 priredbi biti na Edwardsovoj strani

Alexandre Pantoja branit će pojas muha kategorije na UFC 296 priredbi (16. prosinca), a čitav "event" u vegaškoj T-Mobile Areni predvodit će obračun Leona Edwardsa i Colbyja Covingtona za titulu velter divizije. Tim povodom Pantoja je govorio o Covingtonu, koji je nekoć bio član American Top Teama, sve dok nije došlo do raskola zbog sukoba s timskim kolegama Jorgeom Masvidalom i Dustinom Poirierom.

Pantoja je, tijekom gostovanja na podcastu MMA Fightinga istaknuo kako "Chaos" još uvijek nije dobrodošao u dvoranu na Floridi.

"Tamo ga svi žele ubiti", rekao je Brazilac, pa nastavio: "Mene je baš briga, znam da je sve što on kaže čisti marketing. Radim s ATT-evim boksačkim trenerima Gabrielom de Oliveirom, to je osoba koju jako poštujem, a on kaže da je Covington uvijek poštovao njega. Od mene zarađuješ bodove ako se lijepo ponašaš prema nekome s kim sam dobar".

Pantoja je i ranije isticao kako ima određeno poštovanje prema Covingtonu zbog odnosa prema spomenutom treneru Oliveiri, no sada je pomalo zaoštrio retoriku prema njemu i istaknuo kako će na UFC-u 296 ipak biti na strani Edwardsa.

"Više sam povezan s Edwardsom zbog njegove životne priče i svega što je postigao. Edwards je definitivno netko kome bih stisnuo ruku, poželio mu dobru borbu i rekao da sam veliki obožavatelj njegovog rada. A što se ovog š***a tiče, njemu neću ništa reći", rekao je Pantoja kroz smijeh pa zaključio:

"On je jedna od onih osoba koje su dopustile da im slava promijeni karakter. Nije dobra ideja napustiti ATT, uz dužno poštovanje prema svim ostalim timovima, bio sam dio njih nekoliko, ali ATT mi je najviše odgovarao. Imaju nevjerojatnu strukturu i toliko sjajnih partnera za trening".

Linker
27. travanj 2024 06:12