UFC

UFC-ov veteran Trujillo nagodio se na sudu u slučaju seksualnog iskorištavanja djece

Abel Trujillo
 screenshot
Dugogodišnji UFC-ov borac, Abel Trujillo, nagodio se sa sudom gdje se nalazio zbog optužbe za seksualno iskorištavanja maloljetne osobe. Uskoro će saznati svoju kaznu, koja bi mogla iznositi do 18 mjeseci zatvora.

36-godišnji Trujillo priveden je u srpnju prošle godine nakon što je maloljetnoj ženskoj osobi slao neprikladne fotografije putem društvenih mreža. Prijetila mu je optužba za zločin/krivično djelo seksualnog iskorištavanja maloljetnika, no Trujillo se putem svojim pravnih predstavnika uspio nagoditi sa sudom.

Priča ide ovako. Naimenovana maloljetnica je otkrila kako joj je Trujillo poslao zahtjev za praćenje na Instagramu, što je ona prihvatila uz objašnjenje kako je on poznata osoba. Počeli su nakon toga komunicirati, što se njoj sviđalo, budući da je imala priliku razgovarati s UFC borcem. No, s vremenom je počeo slati neprikladne poruke seksualnog sadržaja, a nakon toga i svoje gole fotografije. Ona ga je blokirala, no par mjeseci kasnije ponovno su stupili u kontakt. Nakon toga se odlučila obratiti pravnih službama.

Policija je nastupila s nalogom za pretragu njegovih stvari te su pronašli dokaze, nakon kojih je Trujillo priznao kontakte s maloljetnim osobama i slanje svojih golih fotografija. Svoju kaznu saznat će 6. travnja, a prijeti mu 18 mjeseci u zatvoru i 5000 dolara novčane kazne. Trujillo se posljednji put borio u prosincu 2017. godine, a u UFC-ovom Octagonu nastupio je 11 puta.

Linker
06. svibanj 2024 02:23