UFC

UFC-ovi bantamaši obračunali se na Twitteru: ‘Stvarno si govno od osobe‘

Sean O'Malley
 Screenshot (youtube, Below The Belt)
Poprilično žustru raspravu na Twitteru vodila su trojica UFC-ovih bantamaša

Sve je započelo prozivkom Seana O'Malleyja. Mladi američki borac oduševio je nokautom protiv Thomasa Almeide u svom zadnjem nastupu te unatoč činjenici kako nije niti rangiran, prozvao je prvorangiranog bantamaša, Petra Yana.

''Želim pobijediti Petra Yana u Rusiji. To je moj san'', napisao je ''Sugar'' Sean na svom Twitter profilu.

Iako je Petr Yan željan revanša protiv Aljamaina Sterlinga nakon što je pojas izgubio diskvalifikacijom na UFC 259 priredbi u ožujku, nije propustio odgovoriti O'Malleyju:

''Poslat ću te na spavanje kako bi mogao nastaviti sanjati kovrčavi dječače''., objavio je ruski borac kao odgovor na Seanovu prozivku.

Dotaknuo se Yan i činjenice kako Sean O'Malley nije niti rangiran te je napisao:

''Pudlice, uđi u Top 3 prije nego počneš spominjati moje ime. Imam nezavršenog posla s fakemasterom.'', referirao se Petr Yan na aktualnog prvaka Aljamaina Sterlinga čiji je nadimak ''Funkmaster''.

Naravno da niti Sterling nije mogao ostati tih u svemu ovome te je ubrzo uslijedio odgovor:

''Drži fokus na knjizi unificiranih pravila prije nego li ikoga spomeneš.''

Yan i Sterling razmjenili su još nekoliko riječi preko ''tvitova'', a Sterling očito poprilično iznerviran obratio se Yanu riječima:

''Moj rezime govori za sebe. Tvoj s druge strane govori kako si savladao Alda koji je u gubitničkom nizu, nisi pobijedio niti jedno Top 5 ime, a onda si varao u borbi za pojas protiv prvog Top 5 protivnika s kojim si se susreo. Stvarno si govno.''

Sean O'Malley koji je zapravo i začetnik cjelokupne prepirke, stavio je ''točku na i'' podbadanjem donedavnog prvaka.

''Dosezeš mi do pupka.'', napisao je O'Malley referirajući se na visinu ruskog borca.

Preostaje za vidjeti s kime će ruski ''No Mercy'' odraditi iduću borbu te hoće li iduća borba Aljamaina Sterlinga biti revanš protiv Yana ili će ga UFC matchmakeri upariti s pobjednikom borbe između Coryja Sandhagena i TJ Dillashawa. Sigurno je kako će Sean O'Malley morati savladati neka zvučnija, rangirana imena prije nego li njegove prozivke dobiju smisao.

Linker
18. travanj 2024 11:41