UFC

Urijah Faber dao svoje mišljenje o meču McGregora i Chandlera: ‘Njegova snaga i preciznost će biti prevaga u ovoj borbi!‘

Urijah Faber

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Steve Marcus/getty Images/profimedia
Očekuje da će se ova dvojica boriti nakon završetka ovogodišnje sezone TUF-a

Borba između Conora McGregora i Michaela Chandlera kao da je sve bliže ugovaranju. Ovaj bi se dvojac trebao sučeliti u kavezu nakon završetka 31. sezone “The Ultimate Fighter,” koja kreće s emitiranjem 30. svibnja (peti mjesec). Epizode će se emitirati utorkom, a finale sezone zakazano je za 15. kolovoza (osmi mjesec). Mnoge interesira kako će se odvijati ovaj meč, a svoje predviđanje dao je i bivši izazivač bantam kategorije, Urijah Faber.

“Tradicionalno u prošlosti – znate, MMA stare škole – rekao bih da će hrvač visoke razine uvijek pobijediti. Ipak, Conor je, osjećam, uvelike premostio te praznine. Mislim da Chandler preuzima puno rizika i voli se boriti divlje i agresivno, a mnogo sam puta vidio da su Conorova snaga i preciznost na toliko visokoj razini te bi to moglo biti previše za bivšeg prvaka Bellatora i mislim da će tako i biti."

Faber ima iskustvo iz prve ruke o tome kako je biti u "blizini" McGregora osam tjedana. Trenirao je protiv njega u 22. sezoni "The Ultimate Fightera". Iako se na kraju nisu borili nakon snimanja showa, Faber je napravio dobar posao ne dopustivši da mu se McGregor uvuče pod kožu.

"Chandler i ja smo prilično različiti momci i oni će imati puno drugačiji odnos od Conora i mene. Samo bih rekao isti savjet koji bih dao bilo kome: Budite svoji i stvari će se odvijati kako bi i trebale."

“Mislim da će ova borba biti "vruća". Oni se zapravo svađaju i bit će veliki "hype". Kad sam razgovarao s Conorom o ovoj situaciji, rekao je da je ova sezona drugačija jer dolazi nakon svoje prve velike isplate i njegovog prvog pojasa (u sezoni 22). Ovaj put se usredotočio na kamp tako da neće biti kao tada", zaključio je Faber.

Linker
19. travanj 2024 13:44