UFC

Valentina Shevchenko konačno je dobila protivnicu! UFC 285 postao je bogatiji za jednu vrhunsku borbu

Valentina Shevchenko 

 Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Neki dan je Valentina rekla kako je praktički nemoguće pronaći protivnicu za nju, no izgleda da uvijek ima tko će željeti borbu

Valentina Shevchenko se nije borila od šestog mjeseca prošle godine, a neki dan se i javno požalila kako niti jedna borkinja ne želi prihvatiti priliku i napasti pojas kojeg ona drži. No, izgleda da ipak postoje borkinje koje su spremne stati na crtu odličnoj Valentini.

Taila Santos je prošle godine Valentini pružila vjerojatno jedan od najtežih mečeva u njenoj karijeri, no Shevhchenko je uspjela izvući pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom. No, sada je pred njom novi izazov, a na UFC 285 u Las Vegasu ju čeka Alexa Grasso.

Inače, Grasso je trenutno u jako dobrom nizu od četiri pobjede, a posljednji je poraz doživjela čak 2019. godine protiv Carle Esparze. Nakon toga je Grasso zaredala pobjede nad Kim, Barber, Wood i Araujo, tako da je svoj napad na titulu zasigurno zaslužila.

‘‘Željela bih se boriti češće, ali razumijem da UFC ima problema pronaći mi protivnice protiv kojih bi se mogla boriti tako često. Razumijem da bi se svi željeli boriti za titulu, tako da što se događa s vama cure? Zašto ste tako tihe?‘‘, rekla je Valentina prije par dana.

Bit će ovo još jedna odlična borba za UFC 285 priredbu koju će predvoditi Jon Jones i Ciryl Gane, a na njoj će se održati još mnoštvo odličnih mečeva. Debitirat će Bo Nickal, borit će se Shavkat Rakhmonov protiv Geoffa Neala, Derek Brunson protiv Dricusa Du Plessisa… Odlična borilačka večer je zagarantirana, a i dobit ćemo novog prvaka u teškoj kategoriji.

Linker
23. travanj 2024 02:57