UFC

‘Već sam rekao da mi UFC 300 izgleda privlačno. Trilogija s Gaethjeom? Zašto ne, odmah to prihvaćam!‘

Justin Gaethje

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Taj meč zasigurno bi bio vrijedan tako velikog događaja

UFC 300 priredba sve se više približava, a gotovo da nema borca koji ne bi želio na njoj nastupiti i obilježiti ovakav jubilej. Jedan od njih je svakako i Dustin Poirier, a tvrdi da još uvijek nema definiran datum i protivnika za svoj sljedeći nastup u UFC-u. U posljednjem nastupu poražen je od Justina Gaethjea, a dodaje da je svjestan da više nema puno vremena, a titulu u lakoj kategoriji je odlučio više ne spominjati, kao što smo jučer pisali:

"Ja sam ovdje od UFC 125 priredbe. Propustio sam UFC 200, a svjestan sam da više neću biti tu kada bude UFC 400. To je odlična prilika ako se sve posloži, ali iskreno nemam pojma u kojem ću se vremenskom okviru vratiti u kavez. No, UFC 300 izgleda privlačno", rekao je Poirier za MMA Fighting.

U razgovoru za MMA Junkie otkrio je i jednu zanimljivu opciju za povratak, a to je trilogija s Justinom Gaethjeom: Podsjetimo, ova su se dva borca borila ove godine u glavnoj borbi večeri UFC-a 291, a ulog je bio "BMF" pojas. "The Highlight" je upisao pobjedu fantastičnim "high kickom" u drugoj rundi te poravnao rezultat na 1:1 nakon što je Poirier slavio u prvom meču još 2018. godine.

"Sigurno bih prihvatio tu borbu i ta priredba (UFC 300) bila bi odlična za to, ali vidjet ćemo. Da sam ja u Justinovoj koži, ako mu je zajamčena prilika za naslov, možda ne bi htio riskirati, ali, tko zna, ovo je svijet borbe. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali ja sam definitivno otvoren za to", rekao je.

Mnogi bi vrlo vjerojatno voljeli vidjeti ovaj meč, ali čisto zato da ih se riješe. Ova dva borca na glasu su kao oni koji ponajviše koče laku kategoriju pa bi još jedno međusobno uparivanje otvorilo put ostalima da se probiju. U svakom slučaju, ta borba garantira spektakl i zasigurno ima mjesta na toj priredbi, a treba vidjeti jesu li sve strane zainteresirane. Ako jesu, čeka nas pravi vatromet!

Linker
14. travanj 2024 19:59