UFC

Dustin Poirier nije siguran kada će se vratiti u UFC-ov kavez: ‘UFC 300 zvuči primamljivo, ali nemam pojma što će biti‘

Dustin Poirier 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Poirier je definitivno jedan od najuzbudljivijih boraca na UFC-ovom rosteru, a aposlutno je zaslužio svoje mjesto na UFC 300 priredbi

UFC 300 priredba se sve više približava, a gotovo nema borca koji ne bi želio na njoj nastupiti i obilježiti ovakav jubilej. Jedan od njih je svakako i Dustin Poirier, a tvrdi kako još uvijek nema definiran datum i protivnika za svoj sljedeći nastup u UFC-u.

U trenutno posljednjem nastupu je poražen od Justina Gaethjea teškim nokautom, a tvrdi kako je svjestan da više nema puno vremena, a titulu u lakoj kategoriji je odlučio više ne spominjati:

‘‘Ja sam u UFC-u od UFC 125 priredbe. Propustio sam UFC 200, a svjestan sam kako više neću biti tu kada bude UFC 400. To je odlična prilika ako se sve posloži, ali iskreno nemam pojma u kojem ću se vremenskom okviru vratiti u kavez. No, UFC 300 izgleda privlačno‘‘, rekao je Poirier za MMA Fighting.

‘‘U posljednjih sam deset godina top 10 i top 5 borac, a moji rezultati to pokazuju. U svom debiju sam se borio protiv prvog izazivača, nikada se nisam plašio najvećih borbi. Međutim, neka bude kako treba biti. Neću pokušavati predviđati budućnost, ali siguran sam kada se jednom vratim, da će to biti jedna luda borba. Dugo sam u UFC-u, no uvijek sam u ulozi učenika. Vidjet ćemo što budućnost donosi‘‘, dodao je.

Poirier je definitivno jedan od najuzbudljivijih boraca na UFC-ovom rosteru, a aposlutno je zaslužio svoje mjesto na UFC 300 priredbi. Trenutno ni sam ne zna protiv koga bi se mogao boriti, no za njega nikada nije problem pronaći nekog uzbudljivog protivnika.

Linker
25. travanj 2024 11:57