UFC

Vettori ostao bez protivnika pa prozvao Chimaeva i Tilla!

Marvin Vettori

 Screenshot (youtube, Ufc)
Chimaev ima metu na leđima i kod srednjaša

UFC-ov borac srednje kategorije Marvin Vettori dao je naslutiti kako je Whittaker otpao iz njihove borbe koja je zakazana za UFC 275 event.

UFC 275 održat će se 11. lipnja (6. mjesec) u Singapuru, a svjedočit ćemo jednoj od najboljih priredbi ove godine što se samih imena tiče. U glavnoj borbi večeri Teixeira brani pojas prvaka poluteške kategorije protiv izvrsnog Jiříja Procházke, dok ćemo u sunaslovnoj borbi večeri također gledati borbu za pojas između prvakinje Valentine Shevchenko i izazivačice Taile Santos. Jedna od uzbudljivijih borbi na eventu trebala je biti ona između Marvina Vettorija i Roberta Whittakera, ali kako doznajemo od Vettorija ta borba je vjerojatno otkazana.

"Ponovno smo na istome. Mislim da sam ja jedini srednjaš koji se može pohvaliti činjenicom kako se nikada nije povukao iz borbe. Hajdemo sada "smash boys" pokažite se, ja sam spreman umrijeti samo da nastupim."

Potom je Vettori u objavi označio Chimaeva i Tilla kako bi im dao do znanja da se želi boriti protiv jednoga od njih. Vettorijeva objava je ujedno i jedina dostupna informacija o tome kako je borba protiv Whittakera otkazana s obzirom na to da još ne postoji nikakva službena obavijest vezana uz to.

Na Vettorijevu nesreću, ukoliko je borba zaista otkazana, neće se moći boriti niti s jednim od navedenih boraca. Khamzat Chimaev trenutno se natječe u velter kategoriji, iako ne sumnjamo da se njega pita odmah bi prihvatio borbu. S druge strane Darren Till nije trenutno niti blizu toga da sudjeluje u jednoj ovako jakoj borbi iz razloga jer je u posljednjih 5 borbi poražen čak četiri puta.

Linker
20. travanj 2024 09:02