UFC

VIDEO: Alex Pereira i Jamahal Hill susreli se u hodniku, pogledajte interakciju glavnih boraca povijesne UFC 300 priredbe

Hill vs Pereira UFC 300

 SCREENSHOT
Susret je obilježila jedna riječ, ‘Chama!‘ - što na portugalskom znači ‘Ajmo!‘.

Alex Pereira i Jamahal Hill nisu morali čekati konferenciju za medije da bi se vidjeli oči u oči prije njihove borbe na UFC-u 300 priredbi.

Dva glavna borca velikog događaja susreli su se jučer u utorak u Las Vegasu i zadržali profesionalnost. Pereira (9-2 MMA, 6-1 UFC) brani svoj UFC pojas poluteške kategorije protiv Hilla (12-1 MMA, 6-1 UFC) u subotu u T-Mobile Areni.

Tijekom jučerašnje interakcije, Hill je pozdravio Pereiru i zamolio ga da potpiše njegovu majicu s kapuljačom prije nego što su se rukovali i krenuli svojim putem.

Pereira je posljednji put nastupio u studenom prošle godine kada je osvojio UFC pojas poluteške kategorije (koji je prethodno bio napustio Hill) pobijedivši Jirija Prochazku tehničkim nokautom. Pobjeda je označila početak njegovog drugog vladanja naslovom prvaka.

Jubilarna UFC 300 priredba nam donosi Hillov prvi nastup otkako je u srpnju nesretno doživio puknuće Ahilove tetive na UFC-ovoj košarkaškoj utakmici boraca. Postao je prvak kada je osvojio je pojas poluteške kategorije u dominantnoj pobjedi na UFC-u 283 protiv Glovera Teixeire u siječnju 2023. godine, ali ga je potom napustio zbog spomenute ozljede.

Pereira, kao i inače, bio je kamenog lica bez naziranja ikakvih emocija prilikom susreta sa ‘Sweet Dreamsom‘. Susret je bio obilježen sportskim duhom i poštovanjem, a hoće li ova dva glavna lika najvećeg MMA događaja u povijesti zadržati tu razinu respekta kada se nađu iza zatvorenih vrata kaveza, preostaje nam vidjeti u subotu. Jedva čekamo!

Linker
24. travanj 2024 00:52