UFC

(VIDEO) Brandona Morena zaskočio budući izazivač: ‘Reci mi odmah kada se borimo‘

Brandon Moreno

 Screenshot(Twitter, @cclegaspi)

Moreno je sinoć pobijedio u prvoj kvadrologiji u povijesti i tako preoteo titulu Deivesonu Figueiredu, te konačno dokazao da je bolji borac. Imao je Figueiredo svojih prilika da završi Morena, no ostao je ipak kratak u tim pokušajima. Nakon treće runde Brazilac borbu više nije mogao nastaviti zbog potpuno zatvorenog oka, te smo tako dobili novog prvaka muha kategorije.

Novopečeni UFC prvak muha kategorije Brandon Moreno nije uspio stići niti do svlačionice kada ga je odmah nakon velike pobjede zaskočio potencijalni budući izazivač Alexandre Pantoja. Pantoja je inače drugorangirani borac muha kategorije s tri pobjede u nizu, a priliku da zapečati svoj status budućeg izazivača nije propustio iskoristiti tako da se odmah suočio s prvakom. No, sve je ipak završilo u prijateljskom razgovoru punom poštovanja.

"Da, došao je do mene. Bio je prijateljski raspoložen kada je sve to započelo. Došao je do mene i rekao mi: ‘Hej čovječe, čestitam ti na osvojenom pojasu, jako i je drago radi tebe.‘ Ali tada je počeo s nelagodnim pitanjima: ‘Kada ćemo se mi boriti? Za dva mjeseca? Reci mi odmah!‘ " - prepričao je Moreno kako je izgledao njihov međusobni susret.

Iako je sve počelo u prijateljskom razgovoru, Moreno priznaje da je Pantoju ipak okrenula agresiva.

"Da vam budem iskren, ja ne znam kada ću se ponovno boriti. Ali on je onda počeo biti agresivan. Jedino o čemu sam razmišljao u tom trenutku je da me pusti na miru da uživam u današnjem danu. Daj mi da proslavim s prijateljima, kolegama s treninga, ženom, menadžerom, pa tek onda možemo raditi cirkus. Neka ‘trash talk‘ provodi na društvenim mrežama, ali daj me sada pusti na miru. Ovo je moj trenutak." - Zaključio je novi UFC prvak.

Linker
20. travanj 2024 19:36