UFC

(VIDEO) Brian Ortega ogromnim zmijama preplašio Volkanovskog i njegov tim

Alexander Volkanovski
 Screenshot (twitter, Espn)
TUF 29 bliži se kraju, no Brian Ortega ne popušta s takozvanim ‘‘prankovima‘‘

The Ultimate Fighter (TUF) 29 predvođen trenerima Brianom Ortegom i Alexanderom Volkanovskim bliži se kraju. Poznata su oba finalista bantam kategorije (Ricky Turcios i Brady Hiestand) dok u srednjoj kategoriji Bryan Battle čeka pobjednika borbe između Treseana Gorea i Gilberta Urbine. Sezona će kulminirati 25. rujna borbom Briana Ortege i Alexandera Volkanovskog za UFC-ov pojas perolake kategorije.

Spomenuti dvojac ovosezonskih TUF trenera razvio je zanimljivo i zdravo rivalstvo tokom showa. Nerijetko su jedan druge spremali razne spačke. Tako smo prijašnjih tjedana mogli gledati kako Brian Ortege uklanja gume s automobila koji pripadaju Volkanovskom i članovima njegovog tima dok je Alexander uzvratio postavljanjem hrpe satova u Orteginu sobu kako bi ukazao na njegovo konstantno kašnjenje.

Ipak, Ortegin zadnji ''prank'' nešto je viša razina. Naime Brian je uspio posuditi nekoliko ogromnih zmija koje je postavio u svlačionicu protivničkog tima. Brady Hiestand prvi je koji se suočio s podmetnutim zmijama. Preplašeni Hiestand dobrano se preplašio i ekspresno pobjegao iz svlačionice. Australac Volkanovski pokušao je sakriti strah te je prihvatio da mu postave najveću zmiju na vrat. Teško se prvak nosio s tolikim teretom na vratu, a kasnije je obznanio i zanimljivo priznanje.

''Pomalo sam se usrao tih zmija.''

Alexander Volkanovski i Brian Ortega odabirom za ovosezonske TUF trenere izazvali su razne reakcije. Mnogobrojni su oni koji su tvrdili kako se radi o dva borca koji nemaju naročitu karizmu te nisu prikladni za ove uloge, no borci perolake kategorije dali su sve od sebe da gledateljima pruže ponešto zanimljivosti i uzbuđenja. Međutim, ono najzanimljivije od njih čeka nas 25. rujna na UFC 266 priredbi.

Linker
25. travanj 2024 12:44