UFC

(VIDEO) Chimaev je hit na Fight Islandu: Hrvao s Cormierom pa odradio sučeljavanje s Chiesom

 screenshot
Sam dolazak Khamzata Chimaeva na Fight Island rezultirao je velikim interesom medija i drugih boraca

Rijetko koga će začuditi činjenica što je situacija na UFC-ovom Fight Islandu živnula otkako se tamo pojavio Khamzat Chimaev. On je došao kao dio tima svog prijatelja, Gurama Kutateladzea, borca koji će ovog vikenda debitirati u Octagonu protiv još jednog debitanta, ali puno zvučnijeg imena, Mateusza Gamrota. Mediji su se brzo okupili oko njega u potrazi za izjavama, a zanimljiv je bio i nekim poznatim UFC imenima.

Među njima se posebno istaknuo Daniel Cormier, koji je već ranije otkrio kako je postao novi fan UFC-ovog novog otkrića pa nije propustio priliku družiti se s njim. No, kad je Cormier u pitanju, jasno je da tako što neće završiti samo druženjem. Tako su pred hotelom DC i Borz odradili kratki hrvački sparing, a bivši dvostruki prvak nije mogao ne primijetiti koliko je Čečen snažan.

Nije stalo samo na tome. Kako je s Cormierom u društvu bio Michael Chiesa, UFC-ov borac velter kategorije koji će odraditi medijske aktivnosti na današnjoj priredbi, DC je odlučio zaigrati se UFC-ovog matchmakera, pa je ovaj "Chi dvojac" odlučio postaviti licem u lice. Pogledajte kako je to izgledalo.

Chiese trenutno nije među kandidatima za protivnika Chimaevu, koji još uvijek nije pronađen. Naime, Maverick je trenutno još uvijek na oporavku i s treningom bi trebao krenuti tek krajem godine. No, već ranije je otkrio kako bi se protiv Chimaeva bio spreman boriti istog trenutka nakon što ovaj postane Top 10 borac velter kategorije (u njoj je odradio jedan od svoja tri dosadašnja nastupa). Chiesa se trenutno nalazi na osmom mjestu iste ljestvice, s tim da je od prelaska u velter slavio u sve tri borbe.

Linker
20. travanj 2024 12:05