UFC

(VIDEO) Conora McGregora udario je automobil dok je vozio bicikl: ‘Punom brzinom prošao je kroz mene‘

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda zabilježila je prometnu nezgodu koja je mogla puno gore proći

Život Conora McGregora nikad nije dosadan. MMA karijera, raskošne zabave na jahtama, problemi sa zakonom, sudske tužbe, glumačka karijera, učestale su stvari u Conorovom životu, a od danas mu se dogodilo i nešto što je moglo završiti puno gore.

McGregor je imao nezgodu u prometu, točnije, muškarac imena Nick automobilom je pokupio McGregora koji je vozio bicikl. McGregor je sve zabilježio videom koji je objavio na Instagramu i brzo je situaciju podijelio sa svojim pratiteljima.

‘‘Upravo me automobil udario sa stražnje strane. Sunčeva zamka, vozač me nije mogao vidjeti. Punom brzinom je prošao kroz mene. Hvala Bogu da nije bilo moje vrijeme (za umrijeti). Hvala hrvanju i judu također. Svjesnost prilikom pada spasila mi je život.‘‘, napisao je Conor u svojoj objavi.

McGregorov bicikl također je zadobio određenu štetu, a muškarac koji je pokupio McGregora zaustavio se kako bi pružio pomoć Conoru. Na kraju se Conor povezao u automobilu s tim muškarcem i to je također zabilježio snimkom. Muškarac se u tom videu predstavio (Nick). Nick se više puta ispričao, tvrdio je da ništa nije vidio, a Conor mu očito nije zamjerio zbog cjelokupne situacije.

Vidno je McGregor zadihan i pod određenim šokom kroz oba videa koja je objavio, a najbitnije je da nije zadobio teže ozljede u ovoj prometnoj nezgodi. Conor je inače u fazi oporavka od prijeloma noge koji je zadobio u meču protiv Dustina Poiriera sredinom 2021. godine, a trenutno nije poznato kada ćemo ga ponovno gledati u kavezu.

Linker
14. travanj 2024 23:56