UFC

(VIDEO) Darren Till se oglasio po prvi puta nakon otkazivanja meča: Objavio snimku kako prima terapiju

Darren Till 

 Vianney Le Caer/Shutterstock Editorial/Profimedia
Hermansson je dobio novog protvnika

Borac UFC-ove srednje kategorije Darren Till oglasio se po prvi puta nakon što je neki dan otkazao borbu protiv Jacka Hermanssona, koja se trebala održati kasnije ovog mjeseca na UFC-ovoj priredbi u Londonu.

Inače, Darren Till se nije borio od posljednjeg poraza protiv Dereka Brunsona prošle godine, a za to vrijeme je bio u Švedskoj gdje je trenirao s novom UFC-ovom zvijezdom, popularnim Khamzatom Chimaevim.

U svom posljednjem istupu je na svom Twittwer profilu objavio snimku na kojoj se vidi da prima nekakvu terapiju u koljeno, tako da se pretpostavlja da je ozljeda istog bila razlog njegova otkazivanja. Video pogledajte ovdje:

Jack Hermansson je za londonsku priredbu dobio novog protivnika, tako da je svakako dobra stvar da mu nije propao kamp. Tilla će u Londonu zamijeniti Chris Curtis, talentirani borac koji je trenutno u odličnom nizu od čak osam pobjeda. Posljednje pobjede je ostvario protiv Rodolfa Viere i Brendana Allena, a Hermansson će mu biti najteži ispit u dosadašnjoj karijeri.

Za sad još uvijek nije poznato koliko će još dugo Till izbivati iz Octagona, ali to će mu vjerojatno biti i najduža pauza u karijeri. Till je inače 2019. godine prešao u srednju kategoriju iz velter kategorije, a u prvom nastupu je svladao Kelvina Gasteluma podijeljenom sudačkom odlukom.

Linker
18. travanj 2024 19:13