UFC

(VIDEO) Edwards i Usman se svađali oko nokauta: ‘Spustio sam ruke, nemam nikakvu izliku!‘

Edwards, Anik i Usman

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Nadamo se kako će sutra i u kavezu biti vatreno jer sučeljavanje i press konferencija za sada uvelike obećavaju

Iako Usman i Edwards nisu borci koji su ponajviše poznati po svom ‘‘trash talku‘‘, među njima je ipak zaiskrilo na sinoćnjoj press konferenciji prije sutrašnje UFC 286 priredbe koja se održava u Londonu s početkom u 18:00 sati sutra navečer.

Naravno, predmet prepirke je bio taj ‘‘high kick‘‘ kojim je Edwards brutalno nokautirao Usmana i uzeo mu pojas prošloga ljeta. Sada će Usman imati priliku pojas vratiti u svoje vlasništvo, ali Edwards će također biti motiviran pred domaćom publikom. Što su si poručili, pročitajte u nastavku.

‘‘Koja ti je izlika za prvu borbu?‘‘, upitao je prvi Usman.

‘‘Koja je tebi izlika za je**ni ‘high kick‘ koji si dobio?‘‘, pitao je Edwards.

‘‘Spustio sam ruke, nemam nikakvu izliku. Prekrasna tehnika, spustio sam ruke i udarac je sjeo‘‘, rekao je Usman.

‘‘Koja ti je izlika za prve tri runde prije nego sam ti razbio glavu? Tvoj trener te je preklinjao i govorio ‘idemo, lik te zlostavlja sine!‘. Dopustio si to u prvoj borbi, a sada mu dopuštaš opet. Nemoj mu to dopustiti sine! Rock, on te zlostavlja‘‘, povikao je Usman.

Edwards mu je odgovorio:

‘‘On ima potres mozga, nema pojma o čemu priča.‘‘

Na press konferenciji je zaiskrilo među borcima, a nadamo se da će i sutra u kavezu. Ovo će im ukupno biti treći meč, a za sada su 1-1. Davne 2015. je odlukom sudaca slavio Usman, a u revanšu ga je Edwards nokautirao u posljednjoj minuti pete runde. Sada je Usman pred prilikom da pojas vrati u svoje vlasništvo, ali Edwards je pred domaćom publikom.

Snimku svađe i ostatka pressice pogledajte ispod:

Linker
19. travanj 2024 01:23