UFC

(VIDEO) Fanovi ‘umiru od smijeha‘ na potez Herba Deana, Poirier ga usporedio s ‘The Rockom‘

Herb Dean i Dustin Poirier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Popularni sudac dao je sve od sebe da zaštiti Poiriera od dodatne štete

Težak poraz pretrpio je Dustin Poirier protekli vikend na UFC 291 eventu. U borbi za ‘‘BMF‘‘ titulu, Poirier je završio nokautiran početkom druge runde, a desnim ‘‘high kickom‘‘ nokautirao ga je Justin Gaethje.

Prva runda nije loše prošla za Dustina Poiriera. Gaethje nešto bolje izgledao u uvodnim minutama, ali kako je runda odmicala, Poirierov tehnički profinjeni boks sve je više dolazio do izražaja.

Naraslo je samopouzdanje Dustina Poiriera krajem prve runde, ali sve je završilo jednim preciznim ‘‘high kickom‘‘ od strane Gaethjea. Justin je inače poznat po ubojitim ‘‘low kickovima‘‘ kojima je naudio gotovo svim svojim dosadašnjim protivnicima, ali ovaj put je iznenadio ‘‘high kickovima‘‘ i postao je novim nositeljem ‘‘BMF‘‘ titule.

Iako se radilo o brutalnom nokautu, jedan detalj vezan za sami nokaut nasmijao je brojne MMA fanove. Radi se o reakciji suca Herba Deana, točnije o načinu na koji je zaustavio Gaethjea u namjeri da plasira još nekoliko udaraca. Bacio se Herb Dean na Dustina Poiriera u kečerskom stilu, a ESPN je taj trenutak podijelio na svojim društvenim mrežama i privukli su mnoštvo komentara.

Među onima koji su ostavili komentar na taj video našao se i nokautirani Dustin Poirier. ‘‘Diamond‘‘ je Herbov potez usporedio sa zaštitnim znakom ‘‘The Rocka‘‘.

‘‘Herb Dean pogodio me ‘People‘s elbow-om‘‘‘, napisao je Poirier, a ‘‘People‘s elbow‘‘ jedan je od poteza koji je obilježio WWE karijeru ‘‘The Rocka‘‘.

image

Poirierov komentar na Instagramu

Screenshot (instagram, Espn Mma)

Neki su se našalili kako je Herb Dean svojim potezom čak i probudio nokautiranog Poiriera, ali na kraju krajeva, Dean je dao sve od sebe da zaštiti borca od dodatnih udaraca i teže štete.

Linker
22. travanj 2024 14:27