UFC

(VIDEO) Francis Ngannou udario člana ‘Jackass‘ ekipe šakom u međunožje

Francis Ngannou i Ehren McGhehey

 screenshot (YouTube)
Za desetak dana u kina dolazi film u čijem je nastanku sudjelovao i UFC-ov prvak teške kategorije

Svi jako dobro znamo tko su "Jackass" ekipa, posebno oni rođeni u osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Nakon više od jednog desetljeća bez velikih projekata, početkom veljače izaći će novi film koji sadrži njihove teško objašnjive ludorije, imena Jackass: Forever. Johnny Knoxville, Steve-O i ekipa pripremili su novi set "stuntova", a dio jednog bio je i UFC-ov prvak teške kategorije.

Priča ide ovako. Član Jackass ekipe Ehren McGhehey pristao je sudjelovati u skeču gdje bi ga udarcem u međunožje pogodio borac lake kategorije. Ipak, nešto se promijenilo nakon što je Knoxville odlučio kako će tu čast ipak dobiti "Predator". Steve-O je nakon toga poželio sudjelovati u tome, no ipak se dobro razmislivši predomislio.

McGhehey je svoj dio posla ipak odradio i primio udarac, nakon kojeg nije bilo lijepo vidjeti grimase nastale na njegovom licu. A možemo samo zamisliti što bi se dogodilo da ga je Ngannou udario punom snagom, što ovim putem očito nije bio slučaj.

Ovo je jedna od najava filma koji će sigurno oduševiti ekipu koja je s oduševljenjem pratila i ranije uratke Jackassa. Oni ostali će vjerojatno i ovog puta isto preskočiti.

Linker
25. travanj 2024 10:13