UFC

(VIDEO) Georges St-Pierre na posljednjim snimkama s treninga ne djeluje kao borac u mirovini

Georges St-Pierre
 JOEL SAGET / AFP
Umirovljeni bivši UFC prvak u dvije kategorije još jednom je impresionirao svojom aktualnom formom

Iako su prošle tri godine od njegove posljednje borbe, ujedno jedine borbe koju je odradio u posljednjih sedam godina, Georges St-Pierre nije se niti malo zapustio. Svako malo 39-godišnji Kanađanin svoje fanove i pratitelje iznenadi ponekom fotografijom ili snimkom, no nekima sve to dovede na još višu razinu.

Jedna od tih je objava na njegovom Instagramu koja sadrži tri video snimke, a u pitanju je trening koji je odradio na tribinama stadiona McGill sveučilišta u Montrealu, u društvu trenera Jeana Marie Louisa. Na snimkama je prezentirao vježbe koje na ovaj način teško može obaviti bilo koji sportaš koji nije u top formi. Možemo samo zamisliti što je sve radio na kompletnom treningu.

Njegov dugogodišnji trener Firas Zahabi je nedavno otkrio kako Georges više nije u dvorani toliko često koliko je bio prije, no da je i dalje impresioniran njegovom spremom. Isto tako, otkrio je da ne sumnja kako bi Georges bio sposoban dovesti se u najbolju borilačku formu kad bi bilo potrebe vraćati se, no isto tako je dodao kako se nada da se to neće dogoditi i da je sretan vidjeti Georgesovo zadovoljstvo u borilačkoj mirovini.

S druge strane, fanovi se nadaju da bi se u proljeće iduće godine ipak mogla održati borba između St-Pierrea i Khabiba Nurmagomedova, koji se također nalazi u borilačkoj mirovini. Iako do sada niti jednom izjavom nije dao natuknuti da bi mogao nastaviti karijeru, Dana White i dalje tvrdi kako se prvak nije povukao da te ćemo ga imati priliku još barem jednom gledati u Octagonu.

Linker
18. travanj 2024 16:43