UFC

(VIDEO) Glover Teixeira nakon poraza: ‘Dao sam sve što sam mogao, ali očito nije bilo dovoljno‘

Glover Teixeira i Jiri Prochazka

 Screenshot (instagram, Glover Teixeira)
Oglasio se na svom Instagram profilu

Doslovno su sekunde dijelile veterana Glovera Teixeiru do prve obrane pojasa prvaka u poluteškoj kategoriji, kada ga je u gušenje uhvatio Jiri Prochazka te ga natjerao na predaju i tako mu oduzeo pojas.

Nakon samog poraza, Glover je na svom Instagram profilu objavio video u kojemu je izrazio žaljenje zbog ishoda meča te je najavio povratak.

''Dobili smo dosta udaraca ali dao sam sve od sebe u toj borbi. No ruka je otišla pod vrat, a ja sam bio jako umoran i nisam vjerovao da će to pokušati. Trebao sam se okrenuti, a sad je kasno da plačem za prolijevenim mlijekom. Živi s mačem, umri od mača.'', rekao je Glover.

Još je nadodao: ''Dao sam sve od sebe ali nije bilo dovoljno. No nema veze, idemo po sljedeću priliku. Hvala svima koji su navijali za mene i na podršci. Ja sam dobro, nekoliko posjekotina, ali nema veze''.

Inače, bio je ovo prvi poraz ovog veterana 'submissionom' u karijeri koja traje već 20 godina, a prekinut mu je i niz od šest pobjeda s kojim je ušao u noćašnji meč. U tom nizu je naredao velika imena: Anthonyja Smitha, Jana Blachowicza, Thiaga Santosa i drugih.

Gloverovu cijelu izjavu, iako je na Portugalskom, možete pogledati ispod:

Linker
22. travanj 2024 09:03