UFC

(VIDEO) GSP dobio statuu u svom rodnom gradu, fanovi baš i nisu oduševljeni

 screenshot (YouTube)
Općina u kojoj je odrastao Georges St-Pierre ukazala je poznatom borcu veliku čast

Općina St-Isidore dio je kanadskog grada Montreala u kojoj se rodio i odrastao Georges St-Pierre, jedan od najboljih i najuspješnijih MMA boraca u povijesti. Odnedavno umirovljeni GSP uvijek je bio cijenjen u cijeloj domovini, a posebno na ulicama gdje je trčkarao kao dječak. Od sada će nove generacije djece trčkarati kad Georgesovog lika.

Svečanom otkrivanju vlastite statue nazočio je i sam Georges, tj. upravo on je uklonio plahtu kojim je bila pokrivena.

"Dirnut sam čašću koja mi je ukazana od strane općine u kojoj sam odrastao. Nadam se da će GSP-ovo mjesto biti prostor za inspiraciju budućim generacijama i simbol ustrajnosti, posebno za mlade ljudi velikih snova", napisao je GSP na Instagramu uz objavu nekoliko fotografija.

Ipak, internet zajednica baš i nije oduševljena, a automatski time niti milosrdna prema GSP-u. Prvo su se pojavili komentari kako statua više podsjeća na Baracka Obamu nego jednog od najvećih boraca u povijesti, a bilo je i još nekih zločestijih koje ovim putem nećemo prenositi.

GSP se čini zadovoljan i sretan, a čini se kako je to ipak najvažnije. Borilački stav je tu, a pogođena je i konstitucija. Vama ćemo prepustiti da svatko stvori sam svoj dojam.

Linker
18. travanj 2024 04:28