UFC

(VIDEO) Ian Garry oštro ‘opleo‘ po Stricklandu i Covingtonu: ‘Dvije stvari emocionalno su me pogodile, nisam to trebao čuti‘

Ian Garry

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
27-godišnji irski velteraš neće oprostiti Stricklandu i Covingtonu sve što su izrekli o njemu i njegovoj supruzi

Buran završetak 2023. godine imao je Ian Garry, neporaženi irski velteraš. Nakon što je upisao tri pobjede u protekloj kalendarskoj godini, Garry je godinu trebao okončati borbom protiv Vicentea Luquea i potencijalnom četvrtom uzastopnom pobjedom.

Međutim, Garryjev privatni život i odnos s njegovom suprugom došao je u žižu javnosti. Spominjalo se kako je Ian i njegova supruga Layla žive zajedno s njenim bivšim suprugom, a iznosile su se teorije da je Garry čak uzeo i prezime njenog bivšeg supruga (Machado). Teorije o prezimenu nisu istinite, jer radi se o Laylinom djevojačkom prezimenu, a Garry i njegova supruga nosa oba prezime, njegovo i njezino (Machado Garry).

Ipak, bivši Laylin suprug Ianov je nutricionist i povremeno je u društvu svoje bivše supruge i njenog trenutnog partnera, Iana. Priča tu nije završila. Iznosile su se brojne teorije, a u javnost je isplivala informacija kako je Garryjeva supruga prije 15-ak godina napisala priručnik ‘‘How to be a WAG‘‘ (Kako biti WAG-sica‘). Radi se o navodno satiričnom priručniku u kojem Layla pojašnjava kako djevojke mogu privući mlade, uspješne i bogate sportaše. ‘‘Zli jezici‘‘ reći će kako je ona prava osoba za takve savjete, jer Ian Garry čak je 14 godina mlađi od nje.

Na velikom udaru javnosti našao se Garry zbog svega navedenog, a detaljno o cjelokupno situaciji mogli ste čitati i na našem portalu (LINK). Onemogućio je Ian komentare na svojim društvenim mrežama, a nedugo poslije morao je otkazati meč protiv Vicentea Luquea. Upala pluća bila je razlog otkazivanja tog meča, a mnogi vjeruju kako je stres uzeo svoj danak i Garryjev imunitet bio je narušen.

Osim fanova koji su tjednima uživali ismijavajući Garryja i njegovu suprugu, dobro su se zabavili i pojedini UFC-ovi borci. Sean Strickland vodio je verbalne bitke s Ianom Garryjem i njegoovom suprugom koju je nazivao ‘‘seksualnim predatorom‘‘ i ‘‘savjetovao je‘‘ Iana da ju napusti što prije.

Colby Covington također je iskoristio priliku za podbosti mladog Irca. ‘‘Chaos‘‘ je isticao kako je Layla ‘‘nemoralna, vara Iana, a on sve to gleda i dopušta‘‘. Naravno da su svi ti komentari došli do Iana Garryja, a irski velteraš ne planira samo tako prijeći preko tih riječi.

Ususret ovotjednom nastupu na UFC 298 eventu, Garry se osvrnuo na Seana Stricklanda i Colbyja Covingtona, a obojicu trenutno vidi kao svoje mete.

‘‘Slušajte, možemo prozivati jedan drugog cijeli dan, ja i taj drugi tip (govorio je o Stricklandu), ali dvije su stvari koje moram istaknuti. Sean Strickland nazvao je moju suprugu ‘pedofilom‘. Niti jedna žena ne zaslužuje biti nazivana ‘pedofilom‘. To je istina. Ljudi koji prate Seana Stricklanda komentirali su fotografije moga sina i pisali su: ‘Je li ovo dijete uopće njegovo?‘. Nikada nisam trebao slušati nešto takvo. Te dvije stvari emocionalno su me pogodile i vratit ću mu zbog toga. Jednog dana razbit ću Stricklandova usta i on ništa neće moći učiniti. Pričat ću s njim, plesat ću mu ispred face, radit ću što god poželim. Činjenica je, jednom kad nas zaključaju u kavez, on se neće moći nositi sa mnom. Sean Strickland nije glas koji bismo trebali slušati. On je duboko u sebi istraumatiziran i trebao bi ostati tih te se pokušati nositi s osobnim traumama.‘‘, zaključio je Garry na konferenciji za medije, a osvrnuo se i na Colbyja Covingtona.

‘‘Porazit ću Geoffa Neala na spektakularan način ovaj vikend, a zatim ću se boriti s Colbyjem Covingtonom i umirovit ću ga. Izbacit ću klauna iz UFC-a. Nakon toga ću odabrati trećeg, drugog ili prvog izazivača, porazit ću ga i zaradit ću napad na titulu koji će uslijediti sljedeće godine. Colby neće imati izbora nakon što porazim Geoffa Neala.‘‘, dodao je Garry.

Dakle, Garry je oformio velike planove za naredni period, ali fokus je prije svega na Geoffu Nealu. Jako opasan protivnik čeka Garryja, a izgubi li Irac u tom meču, svi ovi planovi ‘‘padaju u vodu‘‘, barem zasad.

Linker
30. travanj 2024 07:50