Ostalo

(VIDEO) ‘Igrao se sa svojim životom‘: Nepoznati muškarac pokušao je inicirati sukob s Ngannouom

Francis Ngannou (lijevo) i nepoznati muškarac

 Instagram (freak Mma)
Donedavni UFC-ov prvak teške kategorije našao se u situaciji koja je mogla loše završiti

Donedavni UFC-ov prvak Francis Ngannou još uvijek je u potrazi za novim poslodavcem nakon odlaska iz UFC-a. ‘‘Predator‘‘ se nije mogao dogovoriti s UFC-om oko uvjeta za novi ugovor i promociju je napustio kao slobodan borac.

Time je UFC ostao bez prvaka teške kategorije, a Francis Ngannou sada ima otvorena vrata ka ugovaranju velikog boksačkog meča, o čemu zapravo najviše sanjari proteklih godinu dana. Tyson Fury protivnik je s kojim bi se Ngannou najradije obračunao, a spominju se i kombinacije s Deontayjem Wilderom, Anthonyjem Joshuom itd.

Ngannou će trebati i novu MMA organizaciju pod čijim okriljem će nastupati, ali zasad nema nikakvih naznaka za koga točno bi mogao potpisati. Zainteresirani su vjerojatno svi koji ga mogu priuštiti, a preostaje nam vidjeti za koga će se odlučiti.

Francis je u iščekivanju svog sljedećeg nastupa, a iako više nije UFC-ov prvak, ‘‘Predator‘‘ i dalje uživa veliku popularnost fanova. Kad god se nađe na ulici, Francisu će pristupiti barem nekoliko fanova i tražit će autogram ili zajedničku fotografiju. Međutim, prije nekoliko dana dogodio se i određeni incident dok se Ngannou družio s fanovima.

Jedan od muškaraca koji se našao u blizini pokušao je inicirati fizički sukob s Ngannouom. Pokušavao se nepoznati muškarac unijeti u lice i dotaknuti Ngannoua, ali srećom po njega, Francis je ostao izrazito miran u ovoj situaciji. (klikom na strelicu udesno možete pogledati video)

Mnogi su složni da se ovaj muškarac u dresu LA Lakersa igrao sa svojim životom, ali imao je sreće da se Ngannou suzdržao od ikakvog konflikta.

To nije bio slučaj ranije ove godine kad je nepoznati muškarac inicirao sukob s Iliom Topuriom, UFC-ovim borcem perolake kategorije. A mnogi se sigurno sjećaju i situacije koja se dogodila sredinom 2021. godine. Muškarac u jednom lokalu zakačio se sa Joeom Schillingom, poznatim kickboksačem, te se jako loše proveo u toj situaciji. Snimku tog incidenta možete pogledati OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 09:31