UFC

(VIDEO) Isplivala još jedna snimka, na njoj je legendarni Penn brutalno nokautiran

 screenshot/TMZ
TMZ Sports došao je do još jedne snimke ulične tučnjave u kojoj se našao B.J. Penn. Nakon što je jučer prvobitno objavljena ona na kojoj legendarni borac na podu udara osobu s kojom se sukobio ispred noćnog kluba, sad se pojavila i jedna s događajem koji je tome prethodio. Na njoj je UFC-ov legendarni borac brutalno nokautiran.

Jedan od pionira MMA-a i UFC-ova legenda, B.J. Penn tome sve dublje. Osim što već neko vrijeme u Octagonu izgleda jako loše, zapravo ispod svake razine kvalitete boraca najveće svjetske MMA promocije, tako mu niti život izvan sporta apsolutno suprotno idealnom. Nakon napada mačetom na susjeda te optužbi za obiteljsko nasilje, Penn je već drugi put snimljen u tučnjavi na ulici. Prošli put se to dogodilo ispred noćnog bara, a slična situacija ponovila se i ovog puta.

Već jučer je TMZ izašao u javnost sa snimkom gdje Penn leži na leđima neimenovane osobe i udara ju šakama u glavu, nakon čega se oko njih okupila grupa ljudi koja ih je uspjela razdvojiti. Snimka se brzo raširila društvenim mrežama i borilačkim portalima.

No, to nije bilo sve. Zapravo je sve počelo puno lošije za bivšeg dvostrukog UFC prvaka i borca koji je s razlogom nosio nadimak Prodigy (Čudo od djeteta). TMZ je došao do još jedne snimke, a situacija prikazana u njemu dogodila se ranije iste večeri. Tamo je Penn ušao u tuču iz koje je izvukao deblji kraj. Naime, pogođen je lijevim krošeom i brutalno je nokautiran. Da se ovo dogodilo u Octagonu, vrtjelo bi se nekoliko repriza. Nažalost, osim u Octagonu, B.J. Penn doživljava pravi kaos i u privatnom životu. Teško je zaključiti kako bi se to moglo promijeniti.

Inače, UFC je Pennu, koji je u nizu od sedam poraza i nikoga nije pobijedio još od 2010. godine, ugovorio još jednu borbu. Posljednju priliku za oprostiti se pobjedom trebao bi imati protiv bivšeg timskog kolege Nika Lentza. No, službeno ista još uvijek nije potvrđena niti je poznato na programu koje priredbe bi se trebala naći.

Ispod teksta pogledajte spomenutu drugu snimku.

Linker
27. travanj 2024 09:03