UFC

(VIDEO) Israel Adesanya javio se nakon poraza, pogledajte što je poručio borilačkom svijetu

Israel Adesanya

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Pustio je Eugenea Baremana, svog trenera, da priča na press konferenciji

Israel Adesanya nije imao puno za reći nakon poraza na UFC-u 293. Nakon zaobilaženja tipičnog intervjua u kavezu u subotu u Qudos Bank Areni nakon poraza od Seana Stricklanda (28-5, 15-5 UFC), Adesanya (24-3, 13-3 UFC) nakratko je odgovorio novinarima na press konferenciji poslije "eventa".

"Pauza. Imao sam drugačiji plan za ovo, ali to je život. Večeras sam izgubio od boljeg borca. Samo želim biti s ljudima kojima je stalo do mene: svojim timom. Čekaju me, pa ću to učiniti. Umjesto mene, Eugene Bareman, moj trener, će odgovarati na pitanja."

Adesanya je izašao iz sobe za medije, a kao što je i rekao, zamijenio ga je trener City Kickboxinga Eugene Bareman, koji je zatim odgovorio na nekoliko pitanja novinara o gubitku naslova prvaka od Seana Stricklanda.

Nekoliko minuta nakon odlaska s konferencije za novinare, Adesanya je objavio kratak video na svojim računima na društvenim mrežama u kojem se zagonetno osvrnuo na gubitak.

"Sve je dobro. Mrzim gubiti, ali volim živjeti. Prvo ću se družiti s obitelji, a onda ću se obratiti narodu. Ipak, sada moram sebe staviti na prvo mjesto”, izjavio je.

Adesanya je obično odgovarao na pitanja medijima nakon svojih UFC poraza, čak i jako kratko. Nejasno je ima li u njegovom porazu nešto više od onoga što on pokazuje, kao što je razmišljao predsjednik UFC-a Dana White, ali jasno je da mu trenutno sigurno nije do medijske pažnje.

Linker
03. travanj 2024 23:21