UFC

(VIDEO) Jake Paul objavio pjesmu u kojoj je ‘oprao‘ Whitea, Masvidala, Diaza i McGregora

 screenshot (YouTube)
Paul je najavio kako je njegov rat protiv predsjednika UFC-a zapravo tek krenuo

Koliko god se to nama sviđalo ili ne, Jake Paul više nije netko koga trebamo zvati YouTuberom. Jake Paul postao je legitiman član svjetske borilačke zajednice, čovjek kojeg se prati, o kojem se piše te čiji potezi aktivno djeluju na svjetsku borilačku scenu. Posebno nakon što je nekim svojim posljednjim potezima krenuo dobivati i simpatije zajednice, posebno MMA fanova koji se ne slažu s politikom vodstva UFC-a, prije svega Dane Whitea.

Paul je najavio kako mu je želja promijeniti pristup UFC-a prema borcima, posebno po pitanju honorara kakve isti za nastupe dobivaju. I najavio je kako će se za to krenuti aktivno boriti te kako je njegov rat protiv Dane Whitea zapravo tek započeo.

Čini se kako je jedno bojno polje u tom ratu odlučio otvoriti glazbenim putem, pjesmom u kojoj je "odrepao" neke svoje stavove, ne samo prema Whiteu nego i prema Jorgeu Masvidalu, Nateu Diazu i Conoru McGregoru. A čini se kako je u svom ratu protiv UFC-a sebi pridružio Cris Cyborg, koja na početku spota glumi borkinju koja je navedena na potpis ugovora s malim primanjima, nakon čega vodstvo UFC-a zadovoljno trlja ruke time što su je prevarili. U tom trenutku pojavljuje se Jake s ekipom.

Nakon glavne poruke pjesme koja glasi "F*ck Dana White", prvi se na redu našao Masvidal, kojem Jake poručuje kako nije bogat te kako pet milijuna dolara zarađenih u 50 borbi nije ništa. Okrenuo se odmah na to što UFC borci nemaju zdravstvenu zaštitu te što uz slabo plaćene borbe time riskiraju zdravlje. Natea Diaza bocnuo je za njegov način govora i ponašanja, da bi i s njega brzo prešao nazad na Whitea, uz podosta vulgarnih poruka.

Kod Whitea je iskorišteno podosta fraza koje je koristio već ranije, nije naravno zaboravio spomenuti niti kokain, a otišao je ovog puta ponešto i u obiteljske veze. Conor McGregor dobio je prisjećanje na svoje posljednje rezultate i incidente izvan borilišta, dok sve završava obećanjem da će Dana White tapkati.

To je ukratko najlakše kako se može opisati ono što je Jake rekao, ali najbolje je da isto, zajedno sa spotom pogledate sami.

Otkako se Jake Paul pojavio u borilačkom svijetu pa sve donedavno, nije imao simpatije borilačkih fanova, no njih u posljednje vrijeme sve više dobiva, nakon što je stao na stranu UFC boraca. Neovisno radi li to iz nekog svog interesa ili uistinu iz želje da pomogne, to trenutno dovodi do rezultata.

A znamo kako je ovime Jake zapravo pokazao tek dio onoga što sprema.

Linker
19. travanj 2024 21:42