UFC

(VIDEO) Johnny Walker: ‘Otišao sam na spavanje, očito je nešto pošlo krivo‘

Johnny Walker

 Screenshot
Brazilac je razočarao u prvom planu samog sebe, a onda i svoje fanove

Povratak pobjedama i novu sliku sebe najavljivao je Johnny Walker pred borbu protiv Jamahala Hilla. Brazilac s irskom adresom bio je, unatoč doživljenom porazom, zadovoljan onime što je napravio u pet rundi borbe protiv Thiaga Santosa i vjerovao je da će to sve nadograditi ovim nastupom. Umjesto toga, završio je na podu bez svijesti već u prvoj rundi.

Svoje dojmove otkrio je na Instagramu. Prvo je nedugo nakon borbe zahvalio svima koji su ga podržavali, dodavši da je dobro, da bi nešto kasnije objavio snimku iz hotelske sobe, u društvu svoje djevojke Tare Campbell, trenera Johna Kavanagha te članova tima. Tamo je iznio i prve dojmove iz borbe, ali i pokazao kako mu lice nakon svega izgleda.

"Ljudi, dobro sam, imam tek jednu posjekotinu. Zaspao sam u borbi, znači da očito nešto nije bilo dobro. Idemo se najesti, biti sretni, a onda na iduće borbe", rekao je zapravo relativno dobro raspoloženi i pozitivni Johnny.

Walker je dobro otvorio borbu, kontrolirao je distancu i pogodio nekoliko zanimljivih udaraca. Sve to rezultiralo je prevelikim opuštanjem, koje je onda njegov protivnik iskoristio. Hill je bio strpljiv i onda je svoj posao odradio prvim pravim pogođenim udarcem u cijeloj borbi.

Walkeru je ovo bio četvrti poraz u posljednjih pet borbi, a to je nešto što je teško mogao očekivati nakon tri uvjerljive pobjede na otvaranju UFC karijere. Tri pobjede nakon kojih su ga mnogi vidjeli u borbi za sami tron. No, prvo je Corey Anderson otkrio neke njegove slabosti, a onda i neki drugi protivnici. Mijenjao je dvorane, na kraju se skrasio u dublinskom SBG-u, no popravak njegovih rupa još uvijek nije viđen.

Ono što je Johnnyju ostalo je duhovitost i vrlo vedar duh, što je i dokazao gore podijeljenom objavom, kao i nekim drugim objavama na Instagramu. No, time neće popraviti svoje rezultate i ispuniti potencijal. A on je neupitan, samo ga treba usmjeriti na prave staze, što trenutno očito nije slučaj.

"Izgledao sam dobro sve dok više nisam ", zapravo je rečenica kojom je sve najbolje sam opisao.

Linker
24. travanj 2024 15:21