UFC

(VIDEO) ‘Joint‘ u ustima, bučica u jednoj ruci, rukavica na drugoj: ‘Kako nekoga uvjeriti da je ovo UFC-ov prvak?

Sean O‘Malley

 Instagram (sean O‘malley)
UFC-ov prvak bantam kategorije trenira na poprilično čudan i nesvakidašnji način

Mogli smo samo pretpostavljati koliko će Sean O‘Malley uživati u tituli prvaka, ako ikad dođe do nje, a do titule je došao protekli mjesec na UFC 292 eventu. Sean je nokautirao Aljamaina Sterlinga u meču za prvaka bantam kategorije, a već nekoliko sati nakon meča, O‘Malley je započeo sa sadržajem kakav možemo očekivati od njeg u narednom periodu.

‘‘Ti si faca! (‘You are the man‘)‘‘, rečenica je koju je Sean sam sebi ponavljao gledajući se u ogledalo, a naravno da se u ustima našao i ‘‘joint‘‘, njegova omiljena ‘‘poslastica‘‘.

Nedugo poslije uslijedile su fotografije na kojima O‘Malley pozira gol, ali najintimnije dijelove tijela prekrio je UFC-ovim pojasom. Merab Dvalishvili kao njegov potencijalni protivnik u komentarima se pitao isto pitanje kao i većina nas.

‘‘Zašto, brate zašto?‘‘, napisao je Merab.

Seanov kontroverzni sadržaj na društvenim mrežama tu se nije zaustavio. Jučer je O‘Malley imao poruku za sve koji kritiziraju njegovu ‘‘radnu etiku‘‘, a sarkazmom ih je pokušao ušutkati.

Trčeći po parku, O‘Malley je u rukama nosio pušku, točnije ružičastu igračku. Trčao je Sean od stabla do stabla i skrivao se iza stabala kao da se radi o nekakvoj akcijskoj videoigri.

‘‘Kako da uvjerim prijatelja koji ne gleda MMA da je ovaj tip prvak UFC-ove bantam kategorije.‘‘, komentar je s ponajviše lajkova na ovu objavu.

Vidljivo je da O‘Malley uživa izbacujući sadržaj u kojem sebe prikazuje kao maksimalno neozbiljnog tipa i borca. Tako je Sean sinoć objavio isječak s treninga, ako to uopće možemo nazvati treningom.

Ponovno se ‘‘joint‘‘ našao u njegovim ustima, u jednoj ruci bila je mala bučica, a na drugoj ruci navučena boksačka rukavica. Pedalirajući na stacionarnom biciklu, O‘Malley je istovremeno udarao vreću prezentirajući zbilja nesvakidašnji način treninga.

‘‘On i ‘Chito‘ (Vera) obojica puše (travu). Bit će ‘stonerski‘ meč za titulu.‘‘, napisao je jedan od Seanovih pratitelja, jer Marlon ‘‘Chito‘‘ Vera mogao bi postati sljedećim izazivačem u bantam kategoriji.

Što dodati, osim da O‘Malley silno uživa otkako je postao prvakom, a istovremeno provocira i sve svoje ‘‘hejtere‘‘ koji sigurno ne podnose činjenicu da je netko tako ‘‘neozbiljan‘‘ došao do UFC-ove titule prvaka.

Ne sumnjamo ipak da Sean zapravo jako naporno radi kada dođe vrijeme za treninge i pripreme, ali putem društvenih mreža voli stvarati imidž ovakve osobe.

Linker
30. travanj 2024 04:30