UFC

(VIDEO) Khamzat kakvog još nismo vidjeli: ‘Ima djecu, čovječe!‘

Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nova UFC-ova zvijezda pokazala emocije

Još od prve pojave na borilačkoj sceni, Khamzat Chimaev (11-0, 5-0 UFC) je osim posla u Octagonu jako dobro odrađivao i onaj izvan njega. Njegova samopromocija je prisutna od samog početka, a sastoji se od karakterističnog ''trash talka'' i bahatosti prema protivnicima.

''Borz'' je u subotu imao najtežu borbu u svojoj karijeri. Na UFC 273 je pred sobom imao Gilberta Burnsa, kojeg je uz teškoće ipak pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Na press konferenciji je kasnije odlučio pojasniti sve negativne jezike koje ga od početka prate.

''Ljudi misle da ja ne poštujem ove likove. Sve je ovo igra, pokušavaš se igrati s njegovim umom kako bi napravio pogreške. Volim ovo s**nje. Od svakog nešto naučim.'', rekao je Chimaev.

Još je nadodao: ''Poštujem sve svoje protivnike. Svi ovo rade za svoju obitelj.''

Priznao je da je upravo zbog obitelji imao određenih poteškoća u borbi s Burnsom: ''Zapravo je bilo jako teško boriti se s njim (Burnsom) jer sam vidio njegovu djecu. Došli su do mene i pitali me tučem li se ja s njihovim tatom. Ne trebam to s**nje.''

''Ne želim se boriti protiv nekog tate, ja trebam ubojicu poput mene. Trebam nekog koga nije briga za to s**nje.'', Zaključio je Chimaev.

Podsjećamo, Khamzat Chimaev je sinoć došao do svoje jedanaeste pobjede u karijeri i pete u UFC-u, svladavši Gilberta Burnsa jednoglasnom sudačkom odlukom.

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

Linker
29. travanj 2024 21:23