UFC

(VIDEO) Lewis opasno nasrnuo na Ganea, zaštitari su morali razdvajati ih

Derrick Lewis i Ciryl Gane
 Screenshot (youtube, Ufc)
Ako je suditi po ovim scenama, u glavnoj borbi UFC 265 priredbe čeka nas puno toga

Nakon uspješno održanog službenog vaganja, UFC je sve sudionike i sudionice UFC 265 priredbe izveo na pozornicu Toyota Centrea pred fanove, da bi tamo odradili posljednja sučeljavanja.

Prisustvo publike uvijek motivirajuće djeluje na borce pa je tako bilo i ovog puta. Tako su neki dobili dodatni elan za još malo začiniti akciju pred samu borbu. Tu se u prvom planu misli na Derricka Lewisa, koji je pri sučeljavanju doslovno nasrnuo na Francuza.

Odgovorio je Gane time što je ostao smiren, a i oni zaduženi za održavanje reda su pravovremeno reagirali, tako da je sve ostalo na Lewisovom unošenju u lice. No, očito je kako "Crna zvijer" namjerava što je više moguće oslabiti psihičku stabilnost svog protivnika.

Lewis je autsajder u ovoj borbi, no on dolazi iz Houstona, domaćina ove priredbe te u tom gradu nikad nije izgubio. Na toj činenici svakako gradi svoje samopouzdanje. Za samopouzdanje njegovog protivnika dovoljna je činjenica da nikad u karijeri nije poražen.

Ukupno se na programu priredbe, koja kreće točno u ponoć sa subote na nedjelju 8. kolovoza, nalazi 13 borbi. Lewis i Gane nisu bili jedini sudionici koji su odradili "nultu rundu". Da biste vidjeli tko su ostali te prema tome možda procijenili kako bi tijek priredbe mogao izgledati, pogledajte video koji se nalazi unutar ovog teksta.

Linker
08. svibanj 2024 19:35