UFC

(VIDEO) Ljutiti Darren Till i zastrašujuće radne navike Chimaeva: Pogledajte petu epizodu ‘Smesh Brosa‘

Darren Till i Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Blockasset)
Neporaženi Čečen konstantno je željan treninga i rada na svojim vještinama

Pet dana dijeli nas od UFC 273 priredbe i petog UFC nastupa Khamzata Chimaeva. Jedan od najperspektivnijih UFC-ovih boraca u posljednjih nekoliko godina, ima borbu karijere pred sobom. Gilbert Burns kao drugorangirani izazivač velter kategorije, bit će i više nego dobar test Khamzatovih mogućnosti.

Ukoliko Chimaev pobijedi Burnsa, moguće je da ga čeka borba za titulu. Bio bi to nevjerojatno brz uspon sjajnog Chimaeva, no ne treba Burnsa unaprijed otpisivati. Radi se o itekako iskusnom borcu koji je majstor partera, ali posjeduje iznimno moćan udarac.

Khamzat Chimaev naporno se priprema, a dobar uvid u njegove treninge dobili smo preko ''Smesh Bros'' serijala. Radi se o videima emitiranim na YouTube od strane Blockasset kanala. Kompanija koja surađuje s Darrenom Tillom, engleskog borca prati u stopu, a Till se prije nekoliko tjedana pridružio Chimaevu u Allstars Gymu.

Borci su se brzo sprijateljili pa je tako Till otputovao i u Las Vegas sa svojim novim najboljim prijateljem. ''Smesh Bros'' videi naišli su na velik interes MMA fanova koji sa zanimanjem prate kako Till i Chimaev treniraju, ali i provode slobodno vrijeme.

Proteklog vikenda, peta epizoda ''Smesh Brosa'' puštena je na Blockassetovom kanalu, a zanimljivosti ponovno ne fali. Darren Till vidno je dotjerao svoju fizičku formu i izgled, no u biljaru se nije dobro proveo i bio je poprilično frustriran zbog toga. Ipak, možda najzanimljiviji detalj ovog videa jesu trenuci u kojima trener Andreas Michael objašnjava kako je ponoć, ali Chimaev se ne želi odmarati unatoč četiri treninga koja su ranije tijekom dana odradili. Čečen je konstantno željan treninga pa su tako odradili još jedan lakši trening kasno u noć. Svjestan je Khamzat kako ga čeka opak protivnik, ali Gilberta Burnsa također čeka izuzetno teška noć u Jacksonvilleu na Floridi.

Kompletnu petu epizodu ''Smesh Brosa'' pogledajte u videu koji se nalazi pri dnu ovog teksta.

Linker
19. travanj 2024 11:56