UFC

(VIDEO) Megaspektakularni UFC 306 mijenja naziv, po prvi puta će UFC-ov event nositi ime sponzora

Riyadh Season Noche UFC

 UFC
Dana White nam je obećao neviđeni spektakl, a udruživanje sa Saudijcima dodatno potvrđuje njegove tvrdnje

UFC-ov dugoočekivani događaj u spektakularnoj areni Sphere u Las Vegasu službeno je najavljen ovog tjedna, ali jedna je stvar posebno privukla pažnju fanova.

Nakon uspjeha prošlogodišnjeg ‘Noche UFC-a‘ u rujnu, kada je promocija prvi put proslavila meksički Dan neovisnosti događajem u T-Mobile Areni, Dana White obećao je još veće i bolje stvari u 2024. godini.

Njegove ambicije da organizira prvi sportski događaj koji će se održati u Sphereu u Las Vegasu ostvarile su se kada je promocija ranije ove godine najavila UFC 306 u toj areni.

Tijekom Međunarodnog tjedna borbi, organizacija je objavila neke detalje vezane za pretprodaju ulaznica. Zanimljivo, to je uključivalo i promjenu brenda.

Po prvi put u svojoj povijesti, UFC će uključiti sponzora u naziv događaja. Nedavno partnerstvo Saudijske Arabije s najpoznatijom MMA promocijom rezultiralo je promjenom imena - više nije UFC 306 nego se sada event zove "Riyadh Season Noche UFC".

Očekuje se da će na ovoj velikoj priredbi 14. rujna ponovno nastupiti kraljica muha kategorije, Alexa Grasso. Ova meksička prvakinja bi trebala završiti svoju trilogiju s Valentinom Shevchenko.

Ova promjena imena događaja označava značajan pomak u UFC-ovoj strategiji brendiranja i sponzorstva. Uključivanje "Riyadh Season" u naziv događaja jasno pokazuje rastuću važnost saudijskih ulaganja u svijet sporta, posebno borilačkih vještina.

Održavanje ovog događaja u Sphereu, novoj i tehnološki vrlo naprednoj areni, dodatno naglašava UFC-ovu ambiciju da ostane na čelu inovacija u svijetu sportskih događanja. Sphere, poznat po svojim impresivnim vizualnim mogućnostima, mogao bi pružiti jedinstveno iskustvo gledanja UFC borbi.

Linker
27. lipanj 2024 14:01