UFC

(VIDEO) Michael Chandler nastupio u američkoj inačici ‘The Masked Singer-a‘: Pjevao veliki hit Britney Spears

Michael Chandler

 Screenshot (instagram, Michael Chandler)
Publika je bila oduševljena kad su mu skinuli masku

Izgleda da je UFC-ov borac lake kategorije Michael Chandler odlučio uzeti mali predah kada je u pitanju krvavi sport. Štoviše, možda ga pjevačka karijera zaista čeka nakon što objesi rukavice o klin.

Nedavno je Chandler na svom Instagram profilu objavio video na kojem je u nešto drugačijoj ulozi; zabavljača. Naime, Chandler je nastupio u američkoj inačici TV Showa ‘The Masked Singer‘ u kojem je pjevao poznati hit Britney Spears.

Dok je boravio u Nashvilleu, pozvan je od strane produkcije da nastupi u ovom popularnom showu. Inače, to je emisija u kojoj se poznate osobe oblače u razne maske i pjevaju poznate hitove, a publika i žiri pogađaju o kojoj se ličnosti radi.

Chandler je bio obučen kao nekakva vrsta robota i pjevao je poznati hit od Britney Spears, ‘‘Baby one more time‘‘. Osim što je pjevao, pokazao je i neke plesne pokrete na što je publika bila oduševljena. Nakon nastupa mu je skinuta maska i publika je bila oduševljena činjenicom da se ispod nalazio rangirani UFC-ov borac.

Samo par dana ranije, Chandler je na UFC 276 priredbi imao incident s Dustinom Poirierom koji mu je počeo dobacivati dok je ovaj prolazio pored reda u kojem je Dustin sjedio, a tom prilikom su intervenirali i zaštitari.

Video performansa pogledajte ovdje:

Linker
17. svibanj 2024 21:56