UFC

(VIDEO) Miočić nije odgovorio Jonesu, ali je urnebesno nasmijao fanove novom Instagram objavom

Stipe Miočić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Očekivali smo prihvaćanje izazova bivšeg prvaka poluteške, a dobili smo... ma, pogledajte sami!

Jon Jones jučer je otvoreno uputio izazov Stipi Miočiću, odnosno izrazio je želju da njih dvojica odrade borbu između najvećeg poluteškaša i najvećeg teškaša u povijesti. To su riječi koje je tim putem na Twitteru objavio sam Jones.

U takvim okolnostima očekivao bi se odgovor od strane Miočića, iako se on od poraza krajem ožujka prošle godine, kad je u borbi protiv Francisa Ngannoua ostao bez titule, jako malo bavi borilačkim temama. Svi su čekali neku objavu, neku riječ, barem samo "Let's go" ili "I'm in", ali dobili su nešto drugo.

Svi mi znamo kako je Stipe duhovit čovjek, no da je njegov smisao za humor ponekad uvrnut. Ipak, nismo tako što baš viđali u Instagram objavama, sve do danas. Stipe je objavio video gdje gol leži na masažnom stolu, dok njegov kondicijski trener Bob Kaleal odrađuje masažu. Ne bi to bilo ništa čudno da Stipe nije, kao što je navedeno, gol (ili barem pokušava ostaviti taj dojam) te su njegove strateške pozicije zamućene i da nije dodao prigodnu glazbu. "Let's get it On" Marvina Gayea pjesma je itekako jake poruke, a vjerujemo da većina vas zna uz koju tematiku se najčešće koristi.

"Oporavak mišića jako je bitan", ono je što je napisao Stipe. Iz tog ipak nešto u vezi budućih borbi možemo zaključiti. Stipe je očito nazad u treningu i mogao bi uskoro biti motiviran na povratak. Borba protiv Jonesa dugogodišnja je želja fanova i bilo bi sjajno kad bi se ostvarila. Pobjedom u toj borbi Stipe bi dobio veliki skalp, ali bi i izborio treću borbu protiv Ngannoua. A to mu onda može biti, neovisno o ishodu, i posljednja u uistinu velikoj karijeri.

Dok se ne izjasni po pitanju neke borilačke teme, Stipe nas dalje tu i tamo može zabavljati svojim duhovitim objavama, ali i svojim podcastom. Teme nisu borilačke, ali preporučujemo da poslušate koju epizodu.

Linker
10. svibanj 2024 23:21