UFC

(VIDEO) ‘Motiviran sam, učinit ću sve što mogu da ovo završim u ranoj fazi borbe!‘

Alistair Overeem i Alexander Volkov
 Screenshot (YouTube, UFC)
Alistair Overeem i Alexander Volkov pucaju od samopouzdanja pred veliki okršaj u UFC-ovom kavezu

"Ostala mi je još jedna stvar koju moram postići, a to je osvajanje UFC-ovog zlata. Ovo je moj posljednji juriš na tron koji će završiti sa mnom kao UFC-ovim prvakom i s pojasom oko moga struka", rekao je Alistair Overeem u sjajnoj najavi koja će nas zagrijati za sljedeću UFC-ovu priredbu.

A iduća prepreka na putu bivšeg Strikeforce i DREAM prvaka te osvajača K-1 Grand Prixa bit će opasni ruski udarač Alexander Volkov.

"Još uvijek se razvijam kao borac i mislim da je ovo moja najbolja verzija. Pobjeda nad Volkovom mogla bi me dovesti do borbe za naslov, a moguće je i da ću trebati upisati još jednu. On predstavlja jedinstven izazov. Ima prednost u rasponu ruku, velik je, visok i to dobro koristi, ali bit ću spreman na sve što može ponuditi. Mislim da sam od Volkova bolji u svim segmentima", dodao je 'The Reem'.

No, nešto će se pitati i njegovog suparnika...

"U ovoj fazi karijere imam osjećaj da mogu pobijediti bilo kojeg teškaša iz TOP 10. Vrlo je važno da pobijedim Alistaira jer će me to osjetno približiti borbi za pojas. Overeem će se morati nositi s mladim i iskusnim borcem koji želi postati prvak i koji je motiviran za pobjedu nad svima koji mu stoje na putu. Učinit ću sve što mogu da ovo završim u ranoj fazi borbe", poručio je pak bivši Bellatorov prvak Volkov.

UFC Vegas 18 naziv je eventa kojeg predvode ovi elitni teškaši, a nešto više o samoj priredbi koja se ovoga vikenda održava u Las Vegasu saznajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 00:52