UFC

(VIDEO) Napeto sučeljavanje Adesanye i Pereire: Dana White morao je okončati ‘probadanje‘ pogledima

Alex Pereira (lijevo) i Israel Adesanya (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Borci su odradili konferenciju za medije, a danas im preostaje odraditi službeno i ceremonijalno vaganje

Velika konferencija za medije u Miamiju uoči UFC 287 eventa odrađena je sinoć. Iako su se pred medijima i publikom pojavila brojna zvučna imena među kojima prednjače Israel Adesanya, Alex Pereira, Jorge Masvidal i Gilbert Burns, dojam je da su mnogi ostali razočarani ovom konferencijom za medije.

Zanimljivo je ipak kako između Adesanye i Pereire nije bilo previše ‘‘trash talk‘‘ i podbadanja. Pereira u ovaj meč ulazi nakon tri pobjede u međusobnim obračunima s Adesanyom (dvije su bile u kickboksu), ali ne zanosi se previše i svjestan je težine izazova koji ga čeka.

‘‘Uvijek učim u svom životu. Znam da je Adesanya opasan i kompletan borac koji uvijek iskoristi slabosti svojih protivnika. Moram biti maksimalno fokusiran. Ne razmišljam o one tri borbe. On je opasan borac i bivši prvak. Ako se budem oslanjao na te tri borbe, neću dobro odraditi posao. Fokusiran sam na ovu borbu.‘‘, rekao je ‘‘Poatan‘‘.

Adesanya je bio nešto direktniji, najavljivao je uvjerljivu pobjedu i da je sada definitivno njegov red za pobjedu, ali na upit o najjačim Pereirinim atributima, odnosno što ga je iznenadilo kod Pereire, Adesanya je istaknuo:

‘‘Oporavak i borilački duh, to je nešto čime me definitivno iznenadio. U subotu navečer, vrijeme je da priča stane i da pokažem svoj borilački duh.‘‘

Zanimljivo je da su se na konferenciji za medije našli Jorge Masvidal i Kevin Holland, a njih dvojica ranije tog dana imali su pokušaj sukoba u predvorju hotela. Osiguranje je spriječilo bilo kakav oblik fizičkog sukoba, a borci su upitani da opišu što se dogodilo.

Masvidal je isticao da se ništa posebno nije dogodilo i da je Kevin Holland jednostavno željan pažnje, a Holland je isticao da Masvidal nije bio tako rječit kad su se susreli. Taman kad se činilo da će se njih dvojica upustiti u žustriju raspravu, umiješao se Dana White koji je medijskim predstavnicima poručio da se Masvidal i Holland uopće ne bore, te da ih prestanu ispitivati o tome.

Sučeljavanja boraca koji nastupaju na ‘‘main cardu‘‘ prošla su dobro, bez ikakvih ekscesa, ali vrlo napeto bilo je između Adesanye i Pereire. Dugo su jedan drugog ‘‘probadali‘‘ pogledom, a Dana White morao se ubaciti između njih kako bi prekinuo njihovo sučeljavanje koje bi inače potrajalo puno dulje.

Mnogi su s čuđenjem reagirali na odjevnu kombinaciju i ‘‘nakit‘‘ s kojim se Adesanya pojavio na toj konferenciji za medije, a najbolje je da sami pogledate tu kombinaciju. Sažetak konferencije za medije nalazi se ispod teksta, a kompletnu snimku možete pogledati klikom na LINK.

Linker
02. svibanj 2024 12:48