UFC

(VIDEO) Nate Diaz ošamario novinara na sinoćnjoj priredbi zbog objava na Twitteru

Nate Diaz

 Screenshot(Twitter, @illanklepicyou)
Natjerao je novinara da stane iza svojih riječi

Nate Diaz je bio na sinoćnjem UFC 276 eventu u T-Mobile Areni i uživao u borbama iz publike. Nakon što je event završen, Diaz je prišao novinaru Shawnyju Macku koji je tada bio na svom prvom zadatku za Full Send MMA koji je u vlasništvu YouTube zvijezda Nelk boys. Iako je Diaz prvobitno djelovao prijateljski raspoložen i pričao s novinarom prije poziranja za fanove, odlučio je ipak na licu mjesta riješiti razmirice oko tweetova od strane novinara.

Diaz mu je prvo nešto šapnuo u uho, a kada se novinar pokušao nasmijati Diaz mu je prvo udario po mikrofonu, a zatim ga je ošamario u lice tako da mu je kapa ispala s glave. Spomenuti novinar Mack izgleda da niti nema Twitter profil, i tek nam slijedi za vidjeti o kakvim je 'tweetovima' točno Nate pričao.

Diaz u svom ugovoru ima samo još jednu borbu za odraditi. Trenutno mu ne uspijeva pronaći si protivnika za svoju posljednju borbu, a sve to ga dovodi do toga da daje do znanja kako želi van iz UFC-a. U posljednjoj borbi prije gotovo godinu dana poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom od Leona Edwardsa, a u posljednje četiri borbe upisao je samo jednu pobjedu.

2016. godine odradio je revanš protiv Conora McGregora u kojem je izgubio većinskom odlukom sudaca, a borbama se vratio tek tri godine kasnije pobjedom protiv Anthonyja Pettisa. Trenutno je u fazi pregovora za iduću borbu, a poznato je da je verbalni dogovor okršaja s Dustinom Poirierom propao, kao i onaj s Vicenteom Luqueom. Dana White je htio da Nate odradi trilogiju s Conor McGregorom, no kako doznajemo od njemu bliske osobe Nate Diaz bi radije napustio promociju nego odradio borbu protiv Conora.

Linker
25. travanj 2024 16:45