UFC

VIDEO: Objavljene snimke sparinga u kojima Justin Gaethje trenira s borcem koji je odlična imitacija Maxa Hollowaya

Justin Gaethje

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Još malo nas dijeli od velikog UFC 300 spektakla, i dobili smo mali uvid u to kako izgledaju zadnji dani priprema za borbu u kojoj će se odlučiti tko je BMF.

Pojavio se video materijal snimljen tijekom sparinga između Justina Gaethjea i Coryja Sandhagena koji služi kao priprema za borbu za BMF naslov protiv Maxa Hollowaya na UFC-u 300.

Veliko pitanje koje se postavlja za Gaethjea pred UFC 300 priredbu je kako će se nositi s brzinom i volumenom udaraca bivšeg prvaka perolake kategorije, Maxa Hollowaya. Holloway prelazi u kategoriju više, u laku kategoriju, gdje prethodno nije uspio pobijediti Dustina Poiriera 2019. godine.

Iako Gaethje nije stranac suočavanju s protivnicima koji su spremni boriti se u sredini kaveza, vjerojatno se nikada nije borio s nekim tako brzim i izdržljivim kao ‘Blessed‘. S BMF naslovom na kocki, ‘The Highlight‘ je jasno dao do znanja da je svjestan da si ne može priuštiti da Holloway počne dominirati borbom.

Kako bi se pripremio za borbu, sparirao je s drugim UFC borcem koji stručno koristi svoju brzinu, pokretljivost, izdržljivost i kreativan stil udaranja, a da ne spominjemo i njegovu dužinu – ‘The Sandman‘.

U trening videu objavljenom na njegovom kanalu, borac bantam kategorije, Sandhagen prikazao je nekoliko snimaka sparinga koje je imao s Gaethjem kako bi mu pomogao u pripremi za UFC 300. Ova dva borca dijelili su kavez na treningu u Elevation Fight Team-u u Denveru, Coloradu, mnogo puta. Ovaj sparing održan je pod budnim okom glavnog trenera, Trevor Wittmana.

"Još nisam ozlijeđen pa je to dobar petak, doslovno.", polušaljivo je izjavio Sandhagen.

Nakon što je završio rundu s BMF prvakom, Sandhagen je rekao da je sretan što Gaethje odlučuje lagano sparirati s njim.

"Gaethje lijepo trenira sa mnom, ako bi me htio razbiti, sigurno bi mogao, ali lijepo trenira sa mnom."

Snimku Gaethjea i Sandhagena možete pogledati OVDJE, sparing počinje na sedam minuta i trideset sekundi.

Nema mnogo boraca na svijetu koji mogu učinkovito oponašati snage koje Holloway donosi na stol. Među njima, ‘The Sandman‘ sigurno je jedan od najboljih odabira.

Linker
25. travanj 2024 16:47