UFC

(VIDEO) Od neprijatelja do saveznika u manje od dvije minute! Pogledajte urnebesni razgovor Colbyja i Fergusona

Tony Ferguson i Colby Covington

 Screenshot (youtube, Tnt Sports)
Dvojica UFC-ovih prekaljenih veterana imali su razgovor obilježen velikim preokretom

Colby Covington bio je u centru pažnje tijekom sinoć održane konferencije za medije uoči UFC 296 eventa. ‘‘Chaos‘‘ je u potpunosti opravdao svoj nadimak i prouzročio je pravi kaos na pozornici.

Već smo pisali o tome kako je gnjusno uvrijedio Leona Edwardsa tako što je spominjao Leonovog pokojnog oca. Na udaru se našao i Stephen Thompson kojeg je Colby nazivao ‘‘pedofilom‘‘, a nakratko se Covington uspio zakačiti i s Tonyjem Fergusonom.

Sve je počelo pitanjem o borbi između Shavkata Rakhmonova i Stephena Thompsona. Colby je isticao kako ga ne zanimaju borbe koje zapravo služe kao uvod za glavnu borbu večeri, a to je ona u kojoj nastupaju on i Leon Edwards. Ničim izazvan, Tony Ferguson ubacio mu se u riječ.

‘‘Colby, ja sam glavna borba večeri. Amerikanac sam više nego ti.‘‘, provocirao je Ferguson, a Colby ga je povezao s velikim izdajnikom iz američke povijesti.

‘‘Wow, slušajte ovog Benedicta Arnolda. Tony, navijao sam za tebe. Ja volim Ameriku i dalje ću navijati za tebe, iako si američki glupan. Samo nemoj izgubiti sedmi meč zaredom.‘‘

Nakon toga, uslijedila je žustra rasprava koja je potrajala oko minutu. Ferguson je isticao kako su Colby i on u istoj težinskoj kategoriji, a Colbyju je govorio: ‘‘Ne zaboravi brate, u istoj smo kategoriji, ti si sljedeći‘‘. Colby je konstantno isticao kako je Ferguson upisao šest uzastopnih udaraca. Bilo je tu i udaraca ‘‘ispod pojasa‘‘, jer Colby se u jednom trenutku rugao Fergusonu zbog nekadašnjih psihičkih problema s kojima se borio.

‘‘Još uvijek viđaš duhove unutar svojih zidova? Otimaš li i dalje svoju djecu?‘‘, podbadao je Colby.

Nakon što su obojica ispucali sve što su imali u svom repertoaru, uslijedio je zaokret za 180 stupnjeva. Preokret je započeo izjavom Tonyja Fergusona

‘‘Prevladat će zvijezdice i pruge (aludira na američku zastavu), oni (Pimblett i Edwards) znaju da ne pripadaju ovdje.‘‘, između ostalog je poručio Ferguson i naglasio je kako sada daje komplimente Colbyju, na što je Colby uzvratio.

‘‘Ja komplimentiram tebi također. Navijam za tebe u subotu navečer.‘‘, uzvratio je Colby.

Kao da su u određenom trenutku obojica shvatili da predstavljaju istu državu te da se bore protiv boraca koji dolaze iz Engleske. Tako su Ferguson i Colby u manje od dvije minute došli od neprijatelja do saveznika. Sve je završilo povicima u čast Amerike.

‘‘Okej, Colby, odradimo ovo sranje.‘‘

‘‘Idemo, tim Amerika! Uzdignimo se, Američka revolucija!‘‘

‘‘Odradit ćemo Paula Reverea na ovim šupcima (narodni heroj i američki patriot iz doba Američke revolucije).‘‘, neki su od povika od strane Fergusona i Colbyja, a ovu urnebesnu konverzaciju možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
25. travanj 2024 07:19