UFC

(VIDEO) Oglasio se Woodley i pokazao posljedice: 'Imam najboljeg plastičnog kirurga i tri tisuće šavova'

Tyron Woodley
 Screenshot
Tyron Woodley po prvi je puta u karijeri doživio dva poraza u nizu, ali nakon ovog vikenda održane UFC on ESPN 9 priredbe bio je iznenađujuće smiren.

Bivši prvak vratio se nakon 15 mjeseci pauze i u svom prvom nastupu od gubitka titule upisao novi poraz. Ovoga puta od Woodleyja je uspješniji bio Gilbert Burns koji je nakon 25 minuta borbe u Las Vegasu odnio i više nego uvjerljivu pobjedu.

"Osjećao sam se dobro i nemam nikakvu ispriku. Bio sam u sjajnoj formi i činilo mi se da sam se pripremio kako treba. Sve mi je izgledalo dobro oko ovoga meča... Još sam ga jučer pogledao u oči i znao sam da je spreman na bitku i to sam doživio kao dobru stvar. On je odradio sjajan posao u držanju distance i izbjegavanju moji udaraca. Mnogi bi u onim teškim trenucima odustali, ali ne i ja. Razmišljao sam o svemu što se događa i svim ljudima koji ovih dana prosvjeduju i rekao sam si da ne mogu odustati", izjavio je Woodley u svojoj reakciji preko Instagrama.

Tyron je u jednom trenutku priznao kako se osjeća "neobično smirenim za nekoga tko je upravo pretrpio takve batine", a usput se prisjetio i, po njegovom mišljenju, presudnog trenutka.

"Zaista sam se nadao da ću pobijediti. Znam da sam imao problema u prvoj rundi. Iskreno, ne znam kako me taj lik pogodio laktom. Svjestan sam da me udario nogom u nogu i da od tog trenutka ona više nije savršeno funkcionirala. Ali ne znam s čime me udario dok smo stajali, je li to bio lakat ili... No, vi ste vidjeli pa znate o čemu govorim. Nakon udarca u nogu ona više nije bila ista i nisam mogao uhvatiti ritam, ali mislim da nemam nekih ozljeda. Zaradio sam posjekotinu koju ne možete vidjeti jer imam najboljeg plastičnog kirurga Dr. Grega koji je to zakrpao. Imam valjda oko tri tisuće šavova iznad oka. Ali moja noga, izgledala je kao da imam lubenicu ispod kože. Nije mi još uvijek sve jasno, ali htio sam vam se obratiti", poručio je Woodley nakon priredbe u APEX kompleksu.

Linker
27. travanj 2024 01:01