UFC

(VIDEO) Opaka najava za okršaj TOP 5 teškaša: ‘Ovo će biti vrlo nasilna i vrlo krvava borba‘

Curtis Blaydes i Derrick Lewis
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Vjerujem da ga mogu slomiti do treće runde, a to će se dogoditi...‘

Curtis Blaydes ovog će vikenda loviti petu, a Derrick Lewis svoju četvrtu uzastopnu pobjedu. TOP 5 teškaši glavne su zvijezde nove UFC-ove priredbe u APEX kompleksu, a prema najavama obojica pucaju od samopouzdanja i tvrde da u međusobni okršaj ulaze u fantastičnoj formi.

"Najopasniji sam teškaš u svakoj situaciji koju možete zamisliti. Imam četiri pobjede u nizu i kada pobijedim Lewisa konačno ću dobiti poštovanje koje i zaslužuje. Ako pobijedite lika koji stvara najviše buke, onda vi preuzimate tu buku. Poštujem njegovu moć i shvaćam da je na nogama legitimna prijetnja, ali ja nisam samo 'grappler'. I ja imam teške ruke. Derrick ima samo jedan put do pobjede i mora me zadržati na nogama, a to ne namjeravam dopustiti", rekao je 'Razor' u najavi ovog dvoboja.

A svjestan svojih prednosti je Lewis koji najavljuje jednu nasilnu i krvavu bitku.

"Opasan sam zbog snage u rukama i volje za pobjedom. Ne zanima me tko mi je protivnik, već vjerujem u alate koje imam. Ovo je jedno od mojih najboljih izdanja, puno sam brži i puno okretniji. Ovo je moja prilika da svima pokažem da im neće biti lako kad vide moje ime na papiru. Ova borba bit će vrlo nasilna i vrlo krvava. Vjerujem da Curtisa mogu slomiti do treće runde, a to će se dogoditi. Bit će to intenzivna bitka, obojica nakon ovoga želimo borbu za naslov i smatram da mogu uspješno odraditi ovaj posao", razmišljanje je 'Crne zvijeri'.

Više informacija o priredbi koja se održava u noći sa subote na nedjelju saznajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 02:50