UFC

(VIDEO) Ovako su sudionici današnje glavne UFC borbe završili svoje dosadašnje UFC protivnike

Johnny Walker i Jamahal Hill

 screenshot (YouTube, UFC)
Ova dva poluteškaša do sada su se iskazali sposobnošću na atraktivan način završavati svoje borbe

Podosta neočekivano dobili su Johnny Walker i Jamahal Hill priliku predvoditi UFC Fight Night 201, ali kad je prilika već tu, onda ju namjeravaju u potpunosti iskoristiti te ponuditi fanovima ono što od glavnih borbi UFC priredbi očekuju. Kroz svoje ranije nastupe obojica su potvrdili kako su za to sposobni. Znaju biti atraktivni, dinamični te na kraju itekako ubojiti.

UFC je njihove sposobnosti odlučio prikazati putem kompilacije završnica njihovih dosadašnjih borbi. Walker ih je upisao četiri, gdje posebno pamtimo prve tri, na račun kojih je postao jedan od u tom trenutku najzanimljivijih boraca u cijeloj promociji i zvjezdani status bio je pred njim.

Hill do sada nije uspio napraviti seriju koja bi ga dovela u takvu situaciju, no potvrdio je da je itekako sposoban svakog svog protivnika ozbiljno ugroziti. Od svoje tri UFC pobjede, dvije je upisao prekidom. Tek je Darko Stošić s njim odradio svih 15 minuta, ali srpski borac tim putem nije napravio dovoljno za pobjedu.

Ova borba trenutnim referencama boraca vjerojatno nije vrijedna "main event" pozicije, no okolnosti su upravo do toga dovele. Kad se tako nešto dogodi, borci najčešće znaju biti dodatno motivirani, s ciljem da potvrde kako je promocija povukla dobar potez. To bi nam moglo donijeti vrlo zabavan poluteškaški okršaj u Octagonu.

Linker
24. travanj 2024 12:38